Tüp bebekte piezoo , mikroçip tecrübesi olan var mı

İnşallah gerek kalmaz. Ben bir defa aşılama oldum. Açıkcasi ikinci aşılamayı istiyordum tüp Bebek merkezinde. İhtimali düşük boşuna zaman kaybetmeyelim direkt tüp bebeğe başlayalım dedi doktor. Apar topar bir anda başlamış olduk. O an boşuna hormon almamak adına mantıklı gelmişti bize. Doktorum taze transfer yapalım dedi. Ama opu operasyonu bende çok kötü geçtiği için bünyem kaldırmadı. Şuan rahim dinlendirme yapıyoruz. Transfer ve sonrası da uzun bir süreç. İnşallah hiç gerek kalmaz size.

sizdeki sorun neydi tam olarak yanlış anlamaz iseniz ?

Bir tüp tikaliydi. Bir doktor çatlama problemi üzerinde yoğunlaştı. Tam doktor değiştirdiğimde kendiliğinden yumurta catladigini fark etti muayenede. Tesadüf olarak denk gelmis. Sonra sebepsiz dediler genel olarak.
Anladım benim şuan 3 yumurtam büyümüş doktor üçüz gebelik olursa diye onay kağıdı imzalattı. Kendi kendine büyüyor oysaki yumurtam ilaçsız aşılama neden olmuyor anlamış değilim. Sağ 21 cm sol 17 17 cmmiş bugün çatlatma iğnesi vurulacak gece kendim yapacağım.
Sizde kaç yumurta büyümüştü. Doktor umutlu konuşuyor senin eşinin değerinden düşük olan dördüz oldu felan filam ama benim eşimde varikosel var, daha önce gebe kaldım ama sağlıksızdı bebek. Aşılama tutar mı bilmiyorum, 1 sperm yetiyor diyor ama nasıl olacak anlamadım gitti. Viskosite oranı da yüksek eşimin gebe kaldığımda değerleri normale dönmüştü morfoloji hariç.

Aşılama ve yumurta büyütme tedavilerinde hiçbir şekilde yumurta problemim yoktu. Hatta doktorlar sürekli yumurta rezerv problemin olduğunu dusunmuyoruz dediler. Hatta aşılamada toplam 12-13 yumurtam vardı. Hiçbir şey imzalatmadilar bana. Ne güzel döllenme ihtimalin artar demişlerdi. Bizim de nasıl olacak hepsi mi dollenecek fln diye sorular dolanıyordu aklımızda. Ne yazık ki süreç negatif oldu. Eşim içinde doktor çok iyi diyor ama ben değerlerine baktığımda ileri hızın düşük olduğunu gördüm. Doktor hiçbir tedavi beslenme takviye vermedi eşime. Hatta git istediğini ye demişti. Ben kendim bir beslenme düzeni ve takviye sistemi geliştirdim. Hızını 3 ayda bir baktırdım yavasta olsa artma gösterdi. Ama bizim doktor onu da pek onemsemedi. Bende hiç gebelik olmadı.

Tüp bebeğe mi geçeceksiniz peki şimdi ? Bir de o kadar yumurta aşılamada nasıl oldu ki ?
12-13 fazla değil mi ?
Ben femara kullandım 3 yumurta büyüdü.

Tüp bebeğe mi geçeceksiniz peki şimdi ? Bir de o kadar yumurta aşılamada nasıl oldu ki ?
12-13 fazla değil mi ?
Ben femara kullandım 3 yumurta büyüdü.
İnanın bilmiyorum. Bana söylenen bu şekildeydi. Zaten olumsuz oldu. Biz de apar topar tüp bebek yaptik. Şimdi rahim dinlendirme dönemindeyiz.

Rabbim hayırlara vesile kılsın. İnşallah pozitif haberini alırsın.
Amin dualarınızı bekliyorum, buraya her gün geliyorum yorumları okuyup, diyorum ki kadınlar klubune gelip çaresizliğine çare arayan tüm kadınların kucağını boş bırakma ya Rabbim (her gün) bebek sesleri ile uyandırsın Rabbim Çok hasretiz hepimiz

Biz de dün bu uygulamala yumurta toplandı 15 yumurta toplandi 8 tanesi döllendi inşallah sonumuz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…