Tüp bebekte sabredemeyip idrar testi yaptıranlar🙂🙂

Amiin. Ben transfer sonrası bir kaç gün regl ağrısına benzer ağrı hissetmiştim hatta olacağım diye korkmuştum sanırım yerleşme ile ilgili bir ağrıydı ama herkeste olmamıştı bu. Kişiden kişiye değişiyor. Elim hep karnımdaydı burası senin için güvenli benimle kal diye konuşurdum :) olumlu düşünmeye çalıştım hep, bu şekildeydi .
Darısı bize isteyen herkese inşallahh:)

7. Günü sabahı kalkıp test yaptım tek cizgi gördüm canım çok sıkıldı biliyorum çok erken ama ben hiç bişey hissetmiyorum çok zor bi süreç kimseyle de konuşamıyorum buraya yazmak istedim... Tüp bebek yaptıran anne adayları ne hissediyosunuz çok merak ediyorum sevgiler 😍😍😍
Merhaba beninde 9. Günüm 7. Gün test yaptım negatif çıkmıştı üzüldüm sonrasında test için erken olduğunu düşünüp kendime moral verdim, yarın kan testi günüm inşaAllah pozitif çıkar benimki de sizinki de uğraşıp bu kadar sıkıntı çeken herkesin sonuçları güzel olur inşaAllah ☺️

7. Günü sabahı kalkıp test yaptım tek cizgi gördüm canım çok sıkıldı biliyorum çok erken ama ben hiç bişey hissetmiyorum çok zor bi süreç kimseyle de konuşamıyorum buraya yazmak istedim... Tüp bebek yaptıran anne adayları ne hissediyosunuz çok merak ediyorum sevgiler 😍😍😍
10. Gun erken gebelik testiyle cok cok silik bi cizgiyle ogrendim ben 9. Gun yapsam o testi o silik cizgiyi gormucekdim belkide . 12. Gun degerim 500lerdeydi hatira diye normal kaset test aldik yaptim cizgi bile çıkmamıştı eger o kaset testi yapsaydim hayal kırıklığı yaşardım. Bence bekleyin sabrin sonu selamet olsun insaAllah

Merhaba beninde 9. Günüm 7. Gün test yaptım negatif çıkmıştı üzüldüm sonrasında test için erken olduğunu düşünüp kendime moral verdim, yarın kan testi günüm inşaAllah pozitif çıkar benimki de sizinki de uğraşıp bu kadar sıkıntı çeken herkesin sonuçları güzel olur inşaAllah ☺️
Sonucunuzu bizimle paylaşirmisiniz ilk sizden sonra bekleyen herkesten mutlu haberi alalım inşallah

10. Gun erken gebelik testiyle cok cok silik bi cizgiyle ogrendim ben 9. Gun yapsam o testi o silik cizgiyi gormucekdim belkide . 12. Gun degerim 500lerdeydi hatira diye normal kaset test aldik yaptim cizgi bile çıkmamıştı eger o kaset testi yapsaydim hayal kırıklığı yaşardım. Bence bekleyin sabrin sonu selamet olsun insaAllah
Böyle umut oluyosunuz tşk ederim yazan herkese ve size o değeri görmeyi çok istiyorum isteyen herkese versin Rabbim.

evet diğer topikte okudum bende senin yazdıklarını inş güzel geçer senin için bende 12 taze transfer oldum ve malesef başka yumurtamız kalmadı olmazsa sil baştan başlayacağız valla yalan yok ben transfer sonrası zorlandım çok fazla iğne var :KK43:
ne iğnesi var yumurta topladıktan sonra

Böyle umut oluyosunuz tşk ederim yazan herkese ve size o değeri görmeyi çok istiyorum isteyen herkese versin Rabbim.
Aminnn mubarek cuma saati Rabbim size burda isteyen butun kader arkadaslarima nasip etsin vakti gelmis olsun insaAllah. Ben 14 sene bekledim minigimi Rabbim kimseye bu kadar aratmasin aminnnn..

Amınn benimde 12. Yılım ve hiçbir sebeb yok tıpta
Oyy InsaAllah bebegin sana sımsıkı tutunmustur arkadaşım. Olmazlari olduran Rabbim senin herseye gucun yeter nasip et Allahim

evet diğer topikte okudum bende senin yazdıklarını inş güzel geçer senin için bende 12 taze transfer oldum ve malesef başka yumurtamız kalmadı olmazsa sil baştan başlayacağız valla yalan yok ben transfer sonrası zorlandım çok fazla iğne var :KK43:
Transfer süreci nasıl başlıyor ve sonrasında neler kullanılıyor biraz bilgilendirir misiniz Kasım da transfer sürecim başlayacak da çok merak ediyorum

Transfer süreci hakkında kullanılan ilaçlar hakkında bilgi verecek kimse yokmu

Transfer süreci hakkında kullanılan ilaçlar hakkında bilgi verecek kimse yokmu
Transferden sonra d.uphaston ve e.strofem e devam pr.ogestan fitile devam bunla beraber 2 göbekten 1kalcadan iğneye basladım kan cıvıltıcı ve pr.gestan iğneler benim tedavi sürecim böyle ama herkesin farklı olabilir doktora ve kişiye göre değişir ilk tüp bebek denemem 25 yaşimda yapıldı onda transferden sonra hiç iğne kullanmadım mesela ben 🙋 benim hıkayem böyle

Transferden sonra d.uphaston ve e.strofem e devam pr.ogestan fitile devam bunla beraber 2 göbekten 1kalcadan iğneye basladım kan cıvıltıcı ve pr.gestan iğneler benim tedavi sürecim böyle ama herkesin farklı olabilir doktora ve kişiye göre değişir ilk tüp bebek denemem 25 yaşimda yapıldı onda transferden sonra hiç iğne kullanmadım mesela ben 🙋 benim hıkayem böyle
Çok teşekkür ederim en azından olabilecek olanları öğrenmiş oldum

Bende merak ettim güzel sonuçlar alır insallah :)) siz hangi aşamadasınız :)
8.günümdeyim bekliyorum bir yanımda kelebekler uçuyo bir yanımı hüzün bağlıyo beklemek dünyanın en zor işi sanırım hafif hafif kasık agrılarım oluyo bazen bu şekilde🥲

Ben de 10. güne kadar zor dayanıp yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, 12.gün az daha belirgindi..
15. Gün kanda 57 çıkmıştı değerim

Ben de 10. güne kadar zor dayanıp yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, 12.gün az daha belirgindi..
15. Gün kanda 57 çıkmıştı değerim
Yaaa çok güzel Rabbim bizede nasip etsin sizde sağlıkla kucanıza alın inşallah😍

Back
X