Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben1 kere tüp bebek yaptırdım negatif oldu dondurmustuk şimdi 5.gun embriyosu donmuslardan transfer edilecek sigorta için tüm şartlarımiz uyuyor raporum yazılacak sigortadan ne kadar para alabildiniz ? Eczane %80nini karşılıyor demişti ama İnternette %30 yazıyor
Bildiğim kadarıyla tedavinin %30 unu ve ilaçların ise %80 ini karşılıyor fakat hastaneler sgk lı ve sgk sız fiyat yapmışlar zaten tani örneğin 10.000 tl olan bir yerde raporlu 7.000 tl olacakken 7.250 diyorlar.
Merhaba ben1 kere tüp bebek yaptırdım negatif oldu dondurmustuk şimdi 5.gun embriyosu donmuslardan transfer edilecek sigorta için tüm şartlarımiz uyuyor raporum yazılacak sigortadan ne kadar para alabildiniz ? Eczane %80nini karşılıyor demişti ama İnternette %30 yazıyor