Gebeliğe Hazırlık Tüp bebekte tutmadı!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fulyam2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
236
69
28
Merhaba hanımlar dün negatif sonucumu aldm.. Yaklaşık 3 yıldır bu kulüpte dertleşiyorum Allah razı olsun sizlerden.. Hikayem kısaca şöyle her iki tüp kapalı ameliyat oldum açılmadı bu ay tüp bebek denedik 12 yumurtadan sadece biri döllendi o da çok kalitesiz yumurtaydı.. Umutlu degildi doktor zaten öylede oldu yani senin durumun çok zor diyor tüpler kapalı tamam da yumurtalarında çürük ceviz gibi çok kötü ve 3 yıldır hersey yaptım sogan kürü brokoli süt maydanoz buharı incir kürü c life bana ark kabullen diyolar ya da cok masraflı uzun tedaviler.. O kadar çaresizimki bu mübarek cuma günü ve benim etrafımda hiç örnek yok hatta tüp bebek yapan yok gözyaşlarım dinmiyor Allahım nasip etmeyecek bunlarda işaret mi diyorum hani vazgeç yıpranma mı diyor kimse anlamıyor beni ben evlat sahibi olamayacm anne olamayacam hep etrafıma bakacam film izler gibi izleyecem onları bu hasretle göçüp gidecez eşimle...

Canim olumsuz düşünme. Evet olumsuz şeyler yaşamişsin ama sen de umudunu kirmişsin. Umutsuz olmak Allahdan umudu kesmek demekdir . Allaha inan dualar et. Zamanini bekle. Belki vericek. vermeyecekse bile inan hiçbir sorunu olmayanlara da vermiyor. Verince tek spermle, korunmali ilişkilerde bile veriyor. Kürlerden yumurta kalitesini artiran kurler yap. Sogan kuru kistler için iyi. Kalite için tam bilemjyorum ama galiba incir kürü vardi. Saraçoglundan araşdir bak. Umudunu asla kaybetme. Diren elimden gelenin en iyisini yapicam de. Ve yap. Gerisini Allaha birak

Çok çok zor..

Birkaç gün acınızı yaşayın sonra silkelenin ve kendinize gelin lütfen pes etmek yok ümitsizlik yok, 3 kez denedim tüp bebek 2 olumsuzum var şükür Rabbim 3. de nasip etti inşAllah sağlıklada kucağıma alırım, çok yıkıldım, çok üzüldüm, çok yıprandım özellikle son tedavimde ağlaya ağlaya kullandım ilaçları yaşadıklarımı kaldıramıyordum ağır geliyrdu bende bir sorun yok sorun erkek kaynaklıydı ama eşimede asla yansıtmadım o yıkılmasın üzülmesin diye ben yıkılsamda dik durdum, üzülsemde ona göstermeden döktüm gözyaşlarımı ilk iş 2 kez olumsuz sonuç aldığım merkezi değiştirdim, 9-10 tane yumurta toplanıp sadece 1 tanesi transfer sürecine geliyordu çok araştırdım ve Rabbim karşıma bir doktor çıkardı, çok duyulmamış tanınmamış bir doktordu ama bilyordum benim çarem ondaydı başka bir doktor aklımdan bile geçmedi muayeneye gittim konuştuk sohbet ettik gerekli testler yapıldı, tedaviye başlamaya karar verdik ve ilk gün bana kullandığı ''NASIL HAMİLE KALINIR GÖRECEKSİN'' cümlesi bana umut oldu doğru adresteydim doktorum bana ve tedavisine ben ona güvendim ve toplanan 20 yumurta 12 adet blastokist seviyesinde 1. kalite embriyo 2 adet transfer edildi ve bingo yavrumun biri annesine tutunmuştu imkansız gibi geliyordu banada ama Rabbim nasip etti sizde acınızı yaşayın sonra kalkın ayağa iyi bir doktor bulun ve pes etmeden deneyim Rabbim kucağınızı boş bırakmasın sizede nasip etsin Rabbim isterse imkansız yok, bize zor olan ona kolay elinizden geleni yapın ve Rabbime sığının.

Olumsuz düşünme lütfen kaçıncı tüp bebek denemen . Kendini topla ve başka iyi bir doktora başla lütfen çürük ceviz gibi ne demek ya doktor değil cani insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı. Kendini toparla lütfen güzel günler için kendine hayallerine sıkı sıkı sarıl Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin

Nereye kime gideyim durumum o kadar kötü ki eşiminde zaten psikolojisini bozdum hiç olmayacak gibi yoruluyo insan tükeniyo insan herşey boş gibi geliyor..

Hangi hangi şehir doktorun kim

Nereye kime gideyim durumum o kadar kötü ki eşiminde zaten psikolojisini bozdum hiç olmayacak gibi yoruluyo insan tükeniyo insan herşey boş gibi geliyor..
Önce bir sakin olun canım eşinede kendine de eziyet etme stres piskoloji çok önemli ankarada tolga ecemiş doktorum, biraz maliyetli ama çok iyi bir doktor bu yolda uğraşan herkes kesinlikle 1 kere bile olsa konuşmalı onunla

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun vakti gelince olacak inşallah isminden dolayı diyorum Gaziantep te mi yaşıyorsun ona göre seni yönlendireceğim

Evet ama bi süre doktorlara ara verdim bunalımdayım
Ben cengiz Gökçek tüp bebek merkezine gidiyorum canım bu ilk bebeğin olacaksa rapor çıkıyor 2 3 bine tüp bebek yaptırıyorsun arkadaşınki 1500 tuttu bende hep bir aksilik çıktı haziran sonu iğnelere başlanacak ne zaman istersen mesaj at bilgi veririm sana

Rabbim yardimciniz olsun arı sütü yumurta kalitesini artırır derler birde tedaviden çok önce takviyeler kullanın uzun süre icerisinde coenzim Q10 falan barindiran birde havuz sistemi uygulansa nasıl olur her defasında mi bir yumurtan oluyor amh kac

İlk degilki yaptım tutmadı işte yaparsam ikinci olacak

İlk degilki yaptım tutmadı işte yaparsam ikinci olacak
Yani yaşayan evladın yok değil mi demek istedim tutarsa ilk çocuğun olacak. Kaç yıllık evlisin rapor çıkartıp devlette tüp bebek yaptırabilirsin eğer istersen nasıl olacağını anlatırım valla benimde haberim yoktu Antep'te böyle bişey olduğundan sadece tüp bebek merkezi burası 75. Yıl kadın doğum hastanesine bağlı ama ayrı bir bina temiz ve ilgililer

Merhaba canım öncelikle tüplerim için Şişli Echomar da cevat bayrak var benim bir tüpüm tıkalıydı ameliyatla bile açılmaz denilen tüpümü film sırasında bir yöntem kullanarak açtı Onu mutlaka denemelisin
Yumurta kalitesi için amh değerine bakıldı mi düşük mü onun içinde prp tedavisi var onu yaptırabilirsin
Seni anlıyorum çok yıpratıcı süreç hepsini yaşadım hala da yaşıyorum maddi manevi tükendik pahalı vitaminler tedaviler ama umudunu yitirme lütfen

Hamile kaldınmı

Devlette var öyle birsey raporla şartlarla

Tamamda
Siz kaç yıllık evlisiniz tüpler kapalıysa zaten bu şartı sağlarsınız bir kere deneyin hemen vazgeçmeyin adetin 2. Günü randevusuz gidiliyor bir gidin muayene olun konuşu

Siz kaç yıllık evlisiniz tüpler kapalıysa zaten bu şartı sağlarsınız bir kere deneyin hemen vazgeçmeyin adetin 2. Günü randevusuz gidiliyor bir gidin muayene olun konuşun
Tamamda benim tüp bebekte olmuyor yeni cıktık bu süreçten yumurtam kalitesiz döllenmiyor kötü embriyo döllense bile

Tamamda

Tamamda benim tüp bebekte olmuyor yeni cıktık bu süreçten yumurtam kalitesiz döllenmiyor kötü embriyo döllense bile
Hiç mi olmayacak yine olacak cabinım ben bir de orda dene hepsi tüp bebek değil mi yapılan şeyler aynı maddi açıdan yorulma diye diyorum oraya gelen biriyle konuştum iki tane kötü kalite embriyosu varmış bir umut transfer etmişler tutmuş bu işler nasip işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…