Gebeliğe Hazırlık Tüp bebekte tutmadı!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mümkün olsa bile bu moralle nasıl olabilir kelimeler ile bilinç altını çocuğa karşı kilitliyorsunuz. şeker hapı filanda mı işe yaramadı. yumurtalarınızın durumunnun bir sebebi yok mu? şeker troid ne durumda

Kendinizi üzmeyin.Sizi çol iyi anlıyorum.Hepimiz sağlıcakla sihhatle evlat sahibi olmak istiyoruz.Dediğiniz gibi etrafımizda bir bebek gördüğümüz zaman,bir hamile gördüğümüz zaman iç geçiriyoruz.Ama unutmayalım ki kim ne derse desin hangi doktor hangi teşhisi koyarsa koysun herseyin ve herkesin en üstünü olan Hz.Allah var.Bize bu derdi verende o bizi bubdertten kurtaracak olanda o.Herşeyin bir vakti var.Elbet birgün bizlerde evlatlarımızi kucağımıza alacağız.Güzel günler göreceğiz.Velevki Hz.Allah bizleri evladı olamayanlar kervanina yazdıysada bu bizim elimizde değil.Bu çektiklerimiz boşuna değil.Bu dünyada değilse de ahirette mukafatını göreceğiz.Siz gönlünüzü ferah tutup dua etmekten vazgeçmeyin.Verende O alanda O unutmayın.

Merhaba sizede danışmak isterim. benim transferim 14 haziranda yapıldı 12. Gün beta testi yapıldı sonuç 37 çıktı doktorumuz testin pozitif ama bu emriyonun muhtemelen kalbini duyamayız sen ilaçlarını bırak bir sonraki ay gel tekrar transfer yapalım dedi. Ama ben ilaçları bırakmadım tek değerle nasıl karar verebilir o nedenle tekrar test vereceğim katlayarak gitmesi önemli hatta beta 11 ile hamile kalan bile var. Sadece sormak istediğim tüp bebek merkezleri sırf 2. Transfer parası almak için bu embriyo yaşamazmı diyor baktı ki rahim güzel bayağı da embriyo var yolunacak tavuğumu buldum dedi acaba

Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ?. Değer biraz düşük gibi ama isterseniz 2 gün bekleyin ve tekrar kan verin 2 katı yükselme var mı diye bakarsınız .

Tamamda

Tamamda benim tüp bebekte olmuyor yeni cıktık bu süreçten yumurtam kalitesiz döllenmiyor kötü embriyo döllense bile
Canim sana tavsiyem murat berksoyu dinle. Ulaşa bilirsen ulaş kendisine. Ben dun gordum . doğru internet uzerinde her hangi bir bilgi vermiyor ama hamilelik oncesi uzmani. Yani çiftleri hamilelige hazirliyor kaliteli beslenmeyle. Gerçekten çok çok onemli. Kendine sure tani. Bu sjrede bazi weyler yap. Mesela ben onun da onerdiği smothie yapmaua basladim bugun avokadoyla. Hergun sabah yumurta, ceviz, badem, bitter cikolata salatalik tuketiyoruz. Zeytin yagi kullaniyorum artik. Hiç kullanmazdim ara sira dişinda. 2 litre su içiyorum. Yuruyus egzersiz yapiyorum. Şekeri ekmeyi kesdim. Çunki 20 ay sonra hamile kaldiğimda da kendime en iyi baktigim aydi. Egzersiz saglikli. Dusuk yasadim rahim agzi yetmezliginden. Benim tedaviyle 3-4 yumurtam gelisiyordu. Femara kullaniyordum. Ama bir iki ay yeme içmeme dikkat ettim spor derken sagda 9 solda 6 yumurta gordu. Hepsi de olgunlasiyordu. Ikizlere kaldim zaten. Bana da hep kalitesiz diye tutmuyor derdi doktor. Ben de kalitesini artirmaya calisdim ve sonuç da aldim. Bebeklerimi kaybetme nedenim rahim agzi yetmezliyiydi yani bebeklerim saglikli ve iyi inkişaf ediyorlardi. Şimdi yeniden başliyorum sağlikli yaşama

Tamamda

Tamamda benim tüp bebekte olmuyor yeni cıktık bu süreçten yumurtam kalitesiz döllenmiyor kötü embriyo döllense bile
Sadece kürlere yoğunlaşmamak gerek. Tupler kapaliysa yine tüp yapicaksan o surece çok iyi hazirlan. Stresi at, uyku duzenine dikkat et. Vitamin takviyesi al. Omega 3 koenzim q10 içerikli. Havuc muzu hayatina dahil et. Bir de yularida yazdiklarimi uygula. Inan soniç alicaksin. Ben aldiysam zamaninda sen de alicaksin. Sonraki denemen çok iyi olucak InsaAllah emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…