Tüp bebekte ultrasonda bebeğin geriden gelmesi

PurpleRose

🌺🦩
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
759
405
53
Merhaba arkadaşlar
Ben 24 mayısta 5. Gün dondurulmuş transfer sonrası pozitifi gördüm. Yalnız bi türlü kalp atışını duyamadık. Şuan 7+6 dayım. Dün kontrole gittiğimde bebeğin geçen haftaya göre baya gelişmiş ama ultrason ölçüsüne göre 6+1 çıktı gelişimi. Cuma günü son kez bakıcam dedi doktor. Bende ordan çıktım başka bir doktora gittim tüp bebek deneyimi olmayan normal bi kadın doğumcuya gittim. Doktor kalp atımını duyamadı bebek 6 haftalık dedi yalnız kalp atışını ultrasonda gördük. Kalbi atıyo dedi sadece şuan yeni olştuğu için duyulmamış olabilir dedi. Bu şekilde olması normal mi ? Gelişimin geriden gelmesi ? Bu şekilde olup kalp atışını duyan var mı ya da gebeliğini sağlıklı tamamlayan yardımcı olursanz çok sevinirim.

Hayırlı olsun. Bana da 6. Haftada dinletmedi.gösterdi. Dinlemek bebeği rahatsız eder dedi. 8.haftada dinledim. Gelişimi 2 gün gerideydi, bir hafta geri ya da ileri olması problem değil demişti. Geçen hafta kasık ağrısından acile gittim 2 gün ileride çıktı. Kendi dr umda yine geri cıktı. Yani değişebiliyor ve sonradan daha hızlı gelişebilir. Yeter ki stres yapma. Sürekli düşünme. Kanama alanım da var benim. 5 haftalıkken 4 tane alan vardı 10. Haftada 1 e düştü. Şükür problem olmadı 12 haftalık olmak üzereyiz. Senin stresin bebeğine yansır. Dinlen ve hep iyi düşün demişti. Kötü sonuçlanacak olana zaten elden birşey gelmez. Şu an seninle ve iyi hissetmene ihtiyacı var

Çok teşekkür ederimm yazdıkların iyi geldi kendi doktorım 10 gün geride gördü diğer gittiğim doktorda 10 gün geride gördü. Maalesef benimde kanama alanım var. Ben çok ümitsizdim taki dün ikinci doktorım kalp atışını ultrasonda görene kadar. Biraz da olsa umutlandırdı. Belki geriden geldiği için duyulmamıştır dedim. Ama buda ne kadar sağlıklı durum onu bilemedim. Tüp bebek sonuçta geç döllenme olmuyor ne gün döllendiği belli inşallah normal gelişir herşey.

Son durumunuzu merak ettim nasılsınız

Son durumunuzu merak ettim nasılsınız
Çok teşekkür ederim maalesef kalp atışını alamadık 9 haftaya kadar bekledim başka doktorlara da gittim ne yazıkkı 6+1 haftada kalmış bebek doktorların hepsi düşük olmaz kürtaj gerektirir bu durumlarda dedi ve bana alttan bi ilaç verdi kanamam başladı düşük yaptm daha sonra kürtaja aldı

Benimki biraz karışık ama ihtimallerden biri de bu o yüzden merak ettim. Benim iki hafta önce beklediğimizden iki hafta ileri çıkmıştı şimdi de iki hafta öncekiyle yakın çıktı 4 5 günlük bir fark var kalp atışı vs görülmüştü doktorlar daha erken haftaya gel tekrar bakalım net birşeyler söylemek için dedi

Anladım hayırlı haberler alın inşallah Rabbim size bağşlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…