Arkadaşlar doktor elime bi beslenme programı verdi önerilmeyenler ve önerilen yiyecekler diye bu yasak olanlarda patates domates mısır maydanoz muz vs gibi yiyecekler var tavuk eti yasak mesela sonra yasak bitki çayları çay kahve fln yasak tamam bazılarını anlarımda patates domates fln neden yasak ya 1 buçuk aydır uyguluyorum bu programı ben ama ne zaman yiyebilecem ben bunları acaba hamileyim ve canım çekiyor patates mısır . Tüp bebek yaptıranlar sizdede böyle bir durum oldu mu doktorunuz size de böyle bir program verdi mi
GDO'lu hormonlu yiyeceklerden dolayı bence yasaklamstr bitki çayları maydanoz düşük riski oluşturan şeyler hep tavuk bakteriyel zehirlenme durumları çok yüksek. Domates alerjen belki ondan veya vücuda farklı etkileri vardır. nekdr kaliteli beslenme okdar Bebek için tutunma şansı demektir. Bence listeye tamamıyla uyun. Önemli olan bebeğinize kavuşmak öyle düşünün..
GDO'lu hormonlu yiyeceklerden dolayı bence yasaklamstr bitki çayları maydanoz düşük riski oluşturan şeyler hep tavuk bakteriyel zehirlenme durumları çok yüksek. Domates alerjen belki ondan veya vücuda farklı etkileri vardır. nekdr kaliteli beslenme okdar Bebek için tutunma şansı demektir. Bence listeye tamamıyla uyun. Önemli olan bebeğinize kavuşmak öyle düşünün..