- 24 Eylül 2022
- 25
- 11
- 18
- 36
- Konu Sahibi gizmocan35
-
Merhaba inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsnzMerhabalar 2 ocakta dondurulmus embriyo transferi yapildi. Herhangi bir belirti yok kasik agrisi disinda. Bugun kanamam oldu ama kanama da denemez acik pembe akinti gibi. Yerlesme kanamasi nasil oluyor yasayanlar bilgi verebilir mi acaba
Tesekkurler umuyorum ki guzel haberler alsin herkes :) bugun de kasik agrilari ve kahverengi lekelenme oldu tuttugna yormak istiyorum fakat kan testi gunumu bekleyecegimMerhabalar benimde transfer sonrası lekelenmem pembe şeklinde varla yok arası bir lekelenmeydi,inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız
Merhaba benımde bır sorum olucak 5.gün embrıyosu 2 tane dondurulmuş transferim oldu . 07.01.2023 de suan 6. Günümdeyim . 3aa ve 1aa kalıtesınden yumurta transfer edıldı bende sabah kalktığımda kahverengı akntı vardı suan rengı kırmızıya donuk ama az görünen bı kanama oldu sen test yaptırdın mı ¿ durum nedır bnmlede paylaşırmışınTesekkurler umuyorum ki guzel haberler alsin herkes :) bugun de kasik agrilari ve kahverengi lekelenme oldu tuttugna yormak istiyorum fakat kan testi gunumu bekleyecegim
Evet 11 ocakta idrarda silik cift cizgiyi gordum ardindan da kan testinde pozitifi. Muhtemelen sizinki de yerlesme kanamasi umitlendirmeyeyim tabi ki ama burdaki bi cok kisi 6. ve 7. gunler gormus yerlesme kanamasini. Umarim siz de guzel haberler alirsinizMerhaba benımde bır sorum olucak 5.gün embrıyosu 2 tane dondurulmuş transferim oldu . 07.01.2023 de suan 6. Günümdeyim . 3aa ve 1aa kalıtesınden yumurta transfer edıldı bende sabah kalktığımda kahverengı akntı vardı suan rengı kırmızıya donuk ama az görünen bı kanama oldu sen test yaptırdın mı ¿ durum nedır bnmlede paylaşırmışın
Teşekkür ederim cvp için kan değerin kac çıktı acaba beta hcg ¿bu benım ıkıncı denemem geçen ay kımyasal gebelik oldu tedırgınım gecen ay adet tarıhımde kahverengı lekeyle beraber adet oldum ama tam adet tarıhımdı . Şimdı transferden 6.7 gün sonra aynı şey baya muallakta kaldım ..Evet 11 ocakta idrarda silik cift cizgiyi gordum ardindan da kan testinde pozitifi. Muhtemelen sizinki de yerlesme kanamasi umitlendirmeyeyim tabi ki ama burdaki bi cok kisi 6. ve 7. gunler gormus yerlesme kanamasini. Umarim siz de guzel haberler alirsiniz
240 cıktı biraz fazla geldi bana ama doktorum bi yorum yapmadı test gununde tekrarlayalım dedi yani yarın. inşallah saglıklı bi yukselme olur. benımde 2.denemem fakat 1.si hic tutmadı ve herhangi bir kanama da olmadı normal adet oldum ilacları bırakıncaTeşekkür ederim cvp için kan değerin kac çıktı acaba beta hcg ¿bu benım ıkıncı denemem geçen ay kımyasal gebelik oldu tedırgınım gecen ay adet tarıhımde kahverengı lekeyle beraber adet oldum ama tam adet tarıhımdı . Şimdı transferden 6.7 gün sonra aynı şey baya muallakta kaldım ..
Umarım güzel sonuçlar alırsın banada sonuçların çıkınca yaz merak ederim . Tüp bebek sürecı zor ınsallah karşılığını görürüz:)240 cıktı biraz fazla geldi bana ama doktorum bi yorum yapmadı test gununde tekrarlayalım dedi yani yarın. inşallah saglıklı bi yukselme olur. benımde 2.denemem fakat 1.si hic tutmadı ve herhangi bir kanama da olmadı normal adet oldum ilacları bırakınca
Degerim yukselmis ve 2 hafta sonra kontrolum var. Umarim sende gorursun pozitifi :)Umarım güzel sonuçlar alırsın banada sonuçların çıkınca yaz merak ederim . Tüp bebek sürecı zor ınsallah karşılığını görürüz:)
Benm bugün transferın 7.günü dayanamadım gıttım kan testı verdim 40 çıktı ıkı embrıyo normalmı bu değer bilmiyorum . Hocanın dedıgı test gününe 6, gün daha var .Degerim yukselmis ve 2 hafta sonra kontrolum var. Umarim sende gorursun pozitifi :)
Gözün Aydın umarım hep pozitif şekilde devam eder .Benm bugün transferın 7.günü dayanamadım gıttım kan testı verdim 40 çıktı ıkı embrıyo normalmı bu değer bilmiyorum . Hocanın dedıgı test gününe 6, gün daha var .
Cok sevindim gozun aydin. 7.gun icin nomaldir diye dusunuyorumBenm bugün transferın 7.günü dayanamadım gıttım kan testı verdim 40 çıktı ıkı embrıyo normalmı bu değer bilmiyorum . Hocanın dedıgı test gününe 6, gün daha var .
Çok TSK :) İki embrıyo için normalmi senceCok sevindim gozun aydin. 7.gun icin nomaldir diye dusunuyorum
Ikisi degil teki tutmustur belki. Belki de gec dollenmedir. Ikiz gebelikler sanirim kalp atisi duyulmadan kesinlesmiyorÇok TSK :) İki embrıyo için normalmi sence
Hem hyrlısı valla nedensek yalan olur zaten pozıtıfım düşmesin tek temennim o.Ikisi degil teki tutmustur belki. Belki de gec dollenmedir. Ikiz gebelikler sanirim kalp atisi duyulmadan kesinlesmiyor
Bende 22 ocakta transfer oldum ..Degerim yukselmis ve 2 hafta sonra kontrolum var. Umarim sende gorursun pozitifi :)
Merhaba durumunuz nedir ? Bende 23 ocakta 2 embriyo transferi oldum . 7. Gün kanamam oldu . 8. Gün test verdim pozitifti . 3 gün sürdü kanama sonra gelmedi . Beta hcg Katalanarak güzel şekilde arttı . Muhtemelen ikiz . Şimdi 15. Günüm yine kahverengi- pembe şeklinde leke geldi . Korkuyorum . Aynı durumu yaşayan var mı ?Bende 22 ocakta transfer oldum ..
6.gun idrarda pozitif gördüm..
Dün 7.gunu akşam pembe kanama geldi şimdi de kahverengiye devam ediyor..
Sizin ne kadar sürmüştü lekelenme ??
Canım selam..Merhaba durumunuz nedir ? Bende 23 ocakta 2 embriyo transferi oldum . 7. Gün kanamam oldu . 8. Gün test verdim pozitifti . 3 gün sürdü kanama sonra gelmedi . Beta hcg Katalanarak güzel şekilde arttı . Muhtemelen ikiz . Şimdi 15. Günüm yine kahverengi- pembe şeklinde leke geldi . Korkuyorum . Aynı durumu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?