Tüp bebekte yumurta kalitesi

game of baby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
480
402
103
46
Hocam merhaba...37 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedik.8 folekül toplandı yalnızca 2 tanesi döllenebildi.2 embriyoda transfer edildi ancak boş gebelik oluştu ve haziran ayında kürtaj oldum.doktorumuz kürtajdan hemen sonra sperm dna hasarı testi istedi ve sunucumuz temiz çıktı.doktorumuz 3 ay antioksidan tedavisi verdi.. koenzim ve dhea...esimde ve bende başka bir problem yok.doğal yoldan olma 11 yaşında bir kızım var.sizce doğru yolda miyiz.?neler tavsiye edersiniz?antioksidan tedavisi iyi bir seçenek mi faydasını görür müyüz?cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Merhaba okadar zaman geçmiş merak ettim sizi naptınız bende aynı durumdayım tüp bebek sonrası bizim kimyasal gebelik oldu ve teatrıo ve vinalac verdi bende burdan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Merhaba okadar zaman geçmiş merak ettim sizi naptınız bende aynı durumdayım tüp bebek sonrası bizim kimyasal gebelik oldu ve teatrıo ve vinalac verdi bende burdan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Canım biz ilk kez 2016 nisan da tüp bebek denedik boş gebelik oldu.sanra antiokdidan tedavisi gördüm.2016 aralık ayında tekrar tüp bebek denedik negatif oldu.
Doktorum bize yumurtaların sağlıklı olduğunu söyledi.spermde de problem görünmüyor yalnız dedi biz spermin tüp yönlerini bilmiyoruz bir sper ne yapar eder bir şekilde döller ama senin yumurtalar döllenmiyor dedi.eşime sigarayı bırak keçiboynuzu pekmezi iç dedi.
Eşim aralık ayının 6 sında sigarayı bıraktı sabah akşam 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içti.bende balık yağı kapsulü arısütü koenzim Q10 kulladım veeee 21 ocak benim son adet tarihim oldu doğal yoldan gebe kaldım hemde tek tüple..bu arada aralık ayında diyetisyene gittim diyet yaptım 2 kg verdim ama tüm kan değerlerim normale dönmüstü.55 kg ya indim.biz bu yaz 3.tüp bebeği deneyecektik çok şükür gerek kalmadı.diyetimde her gün 1 yumurya yedim.yumurta doğurganlığı arttırır balık yağı doğurganlığı arttırı.ara öğünde ceviz ve kuru üzüm yedim vs
Bir bebek annenin en sağlıklı zamanında tutunurmuş
Darısı da sana

Çoook sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah Benim de sol tüp %50 açık ve sağ tarafımda çok aktif değil eşimin sperm sayısı çok fazla 160 milyonda morfoloji düşük ama sayı yüksek olduğu için çok iyi dedi doktorumuz . Bende tüp bebek öncesi konenzim Q10 inofolik kombi kullandıö 2 ay kadar onlara devam etöiyorum şimdi teatrıo ve vinalac verdi acaba onlarada mı devam etsem . Bizimde sebepsiz olduğu için vücudun ve rahmin gebelik le tanıştı dedi kimyasaldan sonra (değerim 170 di en son) , şimdi normal yolla olması daha da fazla dedi 3-4 ay normal denememizi önerdi tabi beslenmede çok etkiliyo ozaman. Çok teşekkür ederim böyle duyunca umudum dahada artıyo inşşalh bende hayırlı haberlerle dönerim

İnşallah canım..inofolik combi de kullnmıştım.kesintisiz 5 ay.
Özetle inofolik combi,balık yağı kapsulü,teatrio,arısütü(eğriçayır organik) ve bir de çok umutsuzdum bi aktara gittim.aktara dedim ki ben 2 kez tüp bebek denedim olmadı bana ne önerirsiniz dedim.dedi ki göbeğinin altı üşür mü?o an anlayamadım tabi.dedi ben bir macun hazırlıyorum yumurtalıkları çalıştırıyo.o gün o macunu almadım eve gittim.sonra 1 hafta kendimi yokladım hakkaten benim göbeğimin altı üşüyor.gittim aktara macunu alıcam dedim.öyle büyük bir para değil 60 tl ve bu aktar para derdinde değil. Bir ay yada 2 ay kullan yeter demişti bana.aralıkta başladım macuna ocak ayı ilk hafta gibi bitti.zaten ocak 21 son adet tarihim.çevrende aktar varsa git bence gerçekten işe yarıyor

Eşim sigarayı bıraktı en güzel etken bu olmalı ve keçiboynuzu pekmezi bir mucize

İnşallah sende bebeğine kavuşursun bence 6 ay dene.tüp bebek sıkıntılı süreç.acele etme bol dua et.demesi kolay deme.ben çkk çetim inşallah sen çekmeden kavuşursun

Çoooook teşekkür ederim Bende hiç dikkat etmedim şuana kadar zaten gitmeyi düşünüyordum inanıyorum ilaç almaktansa doğal macun daha iyi bugün bitti regli kimyasal olunca 8gün sürdü ilk defa yarın hemen gidicem bi aktara ama bilinen bi adı varmı kürün acaba Hemen düşünmüyorum zaten çok yıprandık zaten maddi manevi Biz elimizden geleni yapalım da allahım inşşalh umutlarımızı boşa çıkarmaz.

Yani bu kurün bir adı yok içeriğini bilmiyorum söylemiyo...siz başınızdan geçenleri anlatın aktar size uygun macunu verecektir

merhabalar : yaş ıle beraber yumurta kalıtesı ve sayısı azalmakta .destek bazı tedavıler ıle rezerv desteklenmelı .embrıo kalıtesını artırmak ıcın sperm secımı gıbı ozel metotlar kullanılmalı( sekıl -sayı - hereket durumuna gore ) genetık test gerek var mı karar verılmelı. hekım deneyımı - merkez ve laboratuvar oldukca onem arzeder bu konuda . Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…