- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
Yapamıyorlar tabiki..Tutmaması için bir açıklama yapıyor mu doktorunuz. Bizimkiler yapamıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamıyorlar tabiki..Tutmaması için bir açıklama yapıyor mu doktorunuz. Bizimkiler yapamıyor
O zaman dogal yolla hamile kalmaman icin hic sebep yokAmh fsh normal. Genelde 10 15 yumurtam toplanıyor 10 tane dölleniyor maksimum 3 tanesi kaliteli oluyor. Eşiminde normal değerleri çok çok yüksek değil ama düşükte değil normal yolla gebelik olmaya yeterli. Incir kürü prolaktinimi yükseltti bir daha yapmadım. Bu ay bal çörekotu tarçın kürü nasıl işe yarar mi bilmiyorum ilk defa deniyorum
Tüp bebek tedavisinden umudunu kesip, bıraktıktan sonra dogal yoldan hamile kalip (hic beklemezken ustelik) 2 cocugu olan tanıdığım var.. Allah buyuk..Merhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.
Bende biraz normal yolla denemeyi düşünüyorum. Dün regl oldum. Bugün bal çörekotu tarçın kürüne başladım. 10. Günden itibaren ovülasyon testi yapicam ve yumurtlama dönemimde preseed jel kullanıcam.
Var mı bu yolda beraber birşeyler yapmak isteyen. Beni yalnız bırakmazsınız umarım.
Deneyip memnun kaldığınız ürünler, kürler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaşımızda küçük ben 25 eşim 28. Arı sütü kullanıyoruzO zaman dogal yolla hamile kalmaman icin hic sebep yokcorek otu bal tarcin kuru yumurtanin biraz erken catlamasini saglar o yuzden ovulasyon testini normal gunden 2-3 gun once yapmaya baslayabilirsin.. bir de ari sutu bal polen karisimini esinle birlikte 3 ay kullanmanizi oneririm cnm..erkeklerde ve kadinlarda kanitlanmis ciddi faydalari var
Inşallahİçimden bir his Kısa sürede hamilelik haberi alacaksınız diyor. Hayırlısı ile inşallah![]()
Tüp bebek tedavisinden umudunu kesip, bıraktıktan sonra dogal yoldan hamile kalip (hic beklemezken ustelik) 2 cocugu olan tanıdığım var.. Allah buyuk..
Beeen varım...6 tüp bebek ..hepside yeni baştan yani dondurulmuş hiç yok..hepside negatif ..doktor birakin yipranmayin dedi ben bırakmadım ..esimin sperm sayisi son tedavide 2 milyon.. hareketli yuzde 10du..morfoloji sıfırdı....umidimi kaybetmedim ovulasyon testlerine hep devam ettim.. eşim doktorunun sölediklerine devam etti ..proxed plus keciboynuzu vs....kürlere bitkilere inanmayan ben incir yedik eşimle beraber..normal yolla 38 yaşımda anne oldum cok şükürMerhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.
Bende biraz normal yolla denemeyi düşünüyorum. Dün regl oldum. Bugün bal çörekotu tarçın kürüne başladım. 10. Günden itibaren ovülasyon testi yapicam ve yumurtlama dönemimde preseed jel kullanıcam.
Var mı bu yolda beraber birşeyler yapmak isteyen. Beni yalnız bırakmazsınız umarım.
Beeen varım...6 tüp bebek ..hepside yeni baştan yani dondurulmuş hiç yok..hepside negatif ..doktor birakin yipranmayin dedi ben bırakmadım ..esimin sperm sayisi son tedavide 2 milyon.. hareketli yuzde 10du..morfoloji sıfırdı....umidimi kaybetmedim ovulasyon testlerine hep devam ettim.. eşim doktorunun sölediklerine devam etti ..proxed plus keciboynuzu vs....kürlere bitkilere inanmayan ben incir yedik eşimle beraber..normal yolla 38 yaşımda anne oldum cok şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Ben tup bebek sonrasi napiyim kismette yoktur dedim unuttum gitti kendimi ise temizlige baska seylere verdim bi baktim ki adet zamanim gelmis cikmazda bi test deneyim dedim aa ne goreyim cift cizgi tabi bu gebelik tup bebekten neredeyse 2 yil kadar sonra oldu :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Son tedaviden 3 ay sonra hamile kaldım..karnim büyüyene kadar inanamadim..5 aydan sonra karnim buyudu oğlum tepikledi hahh dedim oldu bu iş :)) her hafta doktora gidip yalvariyodum neolur bidaha gösterin diye saolsunlar durumu bildikleri icin gösteriyolardi.Ya ne kadar güzel bir örneksinizumarım bende sizin gibi şanslı olurum. Son tedavinizden tam olarak ne kadar Sonra hamile kaldınız
Son tedaviden 3 ay sonra hamile kaldım..karnim büyüyene kadar inanamadim..5 aydan sonra karnim buyudu oğlum tepikledi hahh dedim oldu bu iş :)) her hafta doktora gidip yalvariyodum neolur bidaha gösterin diye saolsunlar durumu bildikleri icin gösteriyolardi.
Allahım isteyen herkese ve sana tez zamanda nasip etsin
Tüp bebek tedavilerinde neler yapıldı şimdiye kadar?
Embriyo genetik yapıldı mı
Histereskopi, rahime çizik atılma, rahimden parca alınıp cd56 testi yapıldı mı?
Bagısıklık serumu vs?
Ben 3. Denemeyi düşünüyorum ama şimdi degil
Sorunumuz morfoloji
Ben yinede umudumu kesmiyorum
Bence sizde kesmeyin.
Akapunktrun iyi geldiğini okumustum bi arastırın
İnş bi mucize yasarsınız
Merhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.
Genetik testleriniz yapıldı mı? Kandan bakılanHisteroskopi rahîm filmi. Rahîm duvarına çizik, mikro çip uygulandı. Kan pıhtılaşmam var ama gebeliğe engel değil. Sizin sperm sayısı kaç