• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekten negatif alıp normal yolla gebelik deneyenler.

Genetik testleriniz yapıldı mı? Kandan bakılan
Embriyolar genetik olarak saglıklı degilse tutmuyor o yuzden mutlaka ngs yapılmalı
Bunu drlarınız onermedi mi size?

Bizim sayı 15_20 arası degsyr
Morfoloji 1
Genetik olarak embriyo gelişimini engelleyen gen bozukluğu var

Bizim kendi genetik testlerimiz yapıldı bir sorun yok. Yaşımız küçük olduğu için ve ailemizde engelli bir birey olmadığı için pgt gibi testlere gerek görmedi doktorumuz. Bizde sperm sayısı 65milyon morfoloji %10 çok büyük problemler yok ama kısmet olmadi işte. Ayrıca 2. Tüp bebeğim tuttu ama sol tüpün ucuna tutunmuştu büyüyemedi orada dış gebelik olmak üzereydi düştü. 7 haftalıktı.

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah
1 tüp bebek denemesi 2 aşılama yaptık ve negatif sonuç aldık 2. Tüp bebek denememiz tuttu Eylül’de 3 yaşına giricek bi oğlum var
Başlarda bize de sebepsiz infertilite dendi sonra doktor değişince erken menepoz riskim olduğunu ve yumurtalarımın çok verimli olmadığını öğrendim şükür sonra tüp bebek denememiz tuttu

Allah bağışlasın yavrunuzu. Son denemede farklı olarak neler yapıldı acaba

Aynı sizin gibi 2 aşılama 3 tüp bebek denedim hiçbirinde hamile kalamadım. En son 3. Den 2 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım. Şu an ikinci bile yolda

Dr umun yıllar evvel dediğine göre tüp bebek ya da aşılama iğnelerinden sonra 2/3 ay kadar hamile kalma olasılığı çok artıyormuş. İğnelerin hormonlara etkisi hemen geçmiyormuş. Hatta ben de tutmayan aşılama sonrası oğluma hamile kalmıştım.

Bende yazayım 1 aşılama 2 defa tüp bebek 3 te son dedim umudum yokken oldu benimde bu son artık yoruldum yapmayacam dedim ve çok şükür ıkizlerim oldu inşallah sizde hamile kalirsiniz

Ovulasyonunuzu cok sıkı takip edin o gun iliskiye girdiginizde pozisyonunuzu dikkate alin hatta iliskiden sonra bacaklarinizi havaya kaldirin ve bir sure yerinizden kalkmayin. Bende basarisiz ilac tedavisi ve bir asilama sonrasi evliligimin 4.cu yilinda anca hamile kalabildim. Sizde en kisa zamanda hamile kalirsiniz insallah.

Aynı sizin gibi 2 aşılama 3 tüp bebek denedim hiçbirinde hamile kalamadım. En son 3. Den 2 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım. Şu an ikinci bile yolda

Ya ne güzel umut doldum sayenizde. Sizde problem neydi acaba. Birde hamile kaldığınız ay birşey yaptınız mı

Kuzenim. Bir dusuk bir negatif tup bebekten sonra hamile kaldi ve oglunu kucagina aldi. Gonlunuzu ferah tutun beyninizi rahatlatin. Kendinize vakit ayirin.

Merhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.

Bende biraz normal yolla denemeyi düşünüyorum. Dün regl oldum. Bugün bal çörekotu tarçın kürüne başladım. 10. Günden itibaren ovülasyon testi yapicam ve yumurtlama dönemimde preseed jel kullanıcam.

Var mı bu yolda beraber birşeyler yapmak isteyen. Beni yalnız bırakmazsınız umarım.
Deneyip memnun kaldığınız ürünler, kürler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canim seni hatirliyorum. Ben de tup bebek ile hamile kalamadim. Ama dogal yoldan hamile kaldim. Ovulasyon testini 10. Gun degil daha erken yapmaya basla. Ben mesela erken yumurtluyormusum. Ovulasyon testinde 9. Gun yumurtlama gorunmustu.
Seni cok iyi anliyorum o surecleri ben de yasadim. Ben c-life balli bitkisel macun kullandim. Artik uMudum kalmamisti. Zayiflarim lazere gider killardan kurtulur kendime bakarim diyordum. Hic ummadigim ayda hamile kaldim. Insallah sen de ne kisa zmanda kalirsin. Sana dua edecegim. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama unutsuzluga kapilma

Canim seni hatirliyorum. Ben de tup bebek ile hamile kalamadim. Ama dogal yoldan hamile kaldim. Ovulasyon testini 10. Gun degil daha erken yapmaya basla. Ben mesela erken yumurtluyormusum. Ovulasyon testinde 9. Gun yumurtlama gorunmustu.
Seni cok iyi anliyorum o surecleri ben de yasadim. Ben c-life balli bitkisel macun kullandim. Artik uMudum kalmamisti. Zayiflarim lazere gider killardan kurtulur kendime bakarim diyordum. Hic ummadigim ayda hamile kaldim. Insallah sen de ne kisa zmanda kalirsin. Sana dua edecegim. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama unutsuzluga kapilma
C-life duymuştum bir arkadaşımdan. İlk defa ovülasyon testi kullanıcam. Yumurta takiplerimde gelende 12 13gün çatlıyordu yumurta. Kaç günde adet oluyordun peki

Bırak tüp bebekten negatif almayı, kadının sağlık sorunlarından dolayı "senin çocuğun olamaz" denilen ...bunun üzerine bir erkek bebek evlat edinen ve 6 yıl sonra kendisi de bir kız çocuk dunyaya getiren bile gördüm. Herseyde vardır bir hayır ...ya vakti değildir ,ya öncesinde yasanmasi gerekenler vardır

Bırak tüp bebekten negatif almayı, kadının sağlık sorunlarından dolayı "senin çocuğun olamaz" denilen ...bunun üzerine bir erkek bebek evlat edinen ve 6 yıl sonra kendisi de bir kız çocuk dunyaya getiren bile gördüm. Herseyde vardır bir hayır ...ya vakti değildir ,ya öncesinde yasanmasi gerekenler vardır

Böyle güzel örnekler var biliyorum. Umarım bende emeklerimin karşılığını en kısa zamanda alırım.

Kardeşim olumsuz tüpbebeklerden sonra bahceci de hamile kaldı doğum yaptı.
Farklı biryer mi deneseniz.

Benim size mesajım stres seviyenizi düşürün başka bir şeylere kanalize olun. Bu konuyu unutun.
Bu amaç için birlikte olmayın.

Dr umun yıllar evvel dediğine göre tüp bebek ya da aşılama iğnelerinden sonra 2/3 ay kadar hamile kalma olasılığı çok artıyormuş. İğnelerin hormonlara etkisi hemen geçmiyormuş. Hatta ben de tutmayan aşılama sonrası oğluma hamile kalmıştım.

Benim de bu sekilde oldu.Biz daha tedavinin basindaydik.Once catlatma ignesi deneyelim dedi.Gonal f kullandim.Olmadi.Adet oldum.Bir sonraki ay kendiliginden ikizlerime hamile oldugumu ogrendim.Doktorum da aynisini soylemisti.Basarisiz tedavilerden sonra alinan hormon ilaclarin etkisi 2-3 ay devam eder.Bu sekilde hamile kalmissin dedi.
Yani tedavi sonrasindaki birkac ayi iyi degerlendirmek ise yarayabiliyor.

Ben 3. Denemeyi düşünüyorum ama şimdi degil
Sorunumuz morfoloji
Ben yinede umudumu kesmiyorum
Bence sizde kesmeyin.
Akapunktrun iyi geldiğini okumustum bi arastırın

İnş bi mucize yasarsınız
Bizim de morfoloji baş anomalisi yüksek ..peki kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu transfer edildi size

Bizim de morfoloji baş anomalisi yüksek ..peki kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu transfer edildi size

3. Gün embriyosu 10 hücreli transfer edildi. Gelişimi çok güzel demişlerdi.
Tutan denememde 3. Gün embriyosu 8 hücreliydi.
Negatif ilk denemem 5. Gün blast embriyoydu. Yani kısmet olmayınca olmuyor. Bazen 2. Gün 4 hücreli kötü kalite transfer ediyorlar tutuyor hemde ikiz oluyor.

Back
X