- 27 Ocak 2024
- 120
- 26
- 18
- 33
- Konu Sahibi amayaolmazki
-
5. Gun cok erken ya bekleyin en erken 10. Gun yapın testinizi.Merhaba kızlar
Pazartesi günü bir orta kalite bir iyi kalite iki tane embriyo transferi yapıldı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ?
Çok erken yapmışsınız.Doktor bunu söylemesi gerekirdiÇok moralim bozuldu gerçekten doktorumda çok umutlu konuşmadı
Ya lütfen ağlama ve moralini bozma.. Güzel düşün lütfen daha çok erken..O kadar moralim bozuk ki anlatamam ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Merhaba canım bende senin gibi erken test yapanlardanım 4. Gün yapmıştım bende negatif çıkmıştı aradan 1 saat falan geçti sonra çöpe bişey atarken bakim yine dedim silik çizgi gördüm eğer duruyorsa testiniz bakın derim negatifse de erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yapın etkisini görüceksiniz daha çok erken tutar inşallah moralinizi bozmayıınMerhaba kızlar
Pazartesi günü bir orta kalite bir iyi kalite iki tane embriyo transferi yapıldı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ?
Gülümse lütfen ve güzel düşün.. Hayırlı haberlerine inşâAllâh. Hayırlı geceler arkadaşım, lütfen test gününü bekle nacizane olarak fikrim
İnşallah sende güzel haberler alırsın arkadaşımGülümse lütfen ve güzel düşün.. Hayırlı haberlerine inşâAllâh. Hayırlı geceler arkadaşım, lütfen test gününü bekle nacizane olarak fikrim
Akşam genelde çıkmıyor sabah ilk idrarla olan çıkıyor ve yaptığınız test mutlaka erken gebelik testi olsun normal test değilAkşam yaptım testi şimdi tekrar baktım hala tek çizgi
Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydiMerhaba kızlar
Anladım inşallah tutar dualarım sizinleEvet taze transfer 5.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?