Tüp benek transferi 5.gün

amayaolmazki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
120
26
18
33
Merhaba kızlar

Pazartesi günü bir orta kalite bir iyi kalite iki tane embriyo transferi yapıldı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ?

Merhaba kızlar

Pazartesi günü bir orta kalite bir iyi kalite iki tane embriyo transferi yapıldı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ?
5. Gun cok erken ya bekleyin en erken 10. Gun yapın testinizi.

Çok moralim bozuldu gerçekten doktorumda çok umutlu konuşmadı

Merhaba arkadaşım, lütfen moralinizi bozmayın, çok erken yapmışsınız, nacizane fikrim test gününüzü beklemeniz daha iyi, çünkü insan her sonuca bir anlam yükleyip ya üzülüyor, ya şüphede kalıp kafaya takıyor, güzel düşünelim güzel olsunnnn, güzel pozitif haberlerinize inşâAllâh

O kadar moralim bozuk ki anlatamam ağlamaktan gözümde yaş kalmadı

Merhaba kızlar

Merhaba canım bende senin gibi erken test yapanlardanım 4. Gün yapmıştım bende negatif çıkmıştı aradan 1 saat falan geçti sonra çöpe bişey atarken bakim yine dedim silik çizgi gördüm eğer duruyorsa testiniz bakın derim negatifse de erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yapın etkisini görüceksiniz daha çok erken tutar inşallah moralinizi bozmayıın

Ben normal idrar testi ile yaptım ve akşam yaptım o zaman sabah erken gebelik testi alıp deneyelim

Var ise 5.günde muhakkak çıkıyor . 5. Transferim ve bininci kimyasal gebeliğim . Hatta benim bu sefer 3.günde bile çıktı . Ama çizgi koyulaşacağına azalmış bugün - 5.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…