• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp ile Hamile Kalip Bebe Aspirini Kullananlar

LAZ KIZI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
177
0
96
İstanbul
merhaba herkese

arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ..su anda 5+1 gunluk hamileyim..bebe aspirini kullanmaktayım....

sizler ne zamana kadar bebe aspirinini kullandınız??

kaçıncı haftaya kadar bebe aspirinine devam ettiniz??

merhaba herkese

arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ..su anda 5+1 gunluk hamileyim..bebe aspirini kullanmaktayım....

sizler ne zamana kadar bebe aspirinini kullandınız??

kaçıncı haftaya kadar bebe aspirinine devam ettiniz??

merhaba laz kızı ordamısın

lalcim ben 4 haftalık hamileyim ama hala bebe aspirini kullanıyorum.doktora gidince senin için sorarım.
canımsın dondurulmuş embriyolarla transfer oldum demişsin.hayırlısı olsun.fiyat olarak tüb bebek tedavisinin yarısınımı ödedin?

Allah bağışlasın canım.bende 1 haftas onra dr.a gidecem..sen ne zaman doktora gıtmeyı düşünüyorsun.....ben saglık nedeni dolayısylan ertelenmişti trasnferım ödemedim hiç..

lalcim 2 gün sonra gidicem.senin bhcg lerin sonucu ne gelmişti?
birde progesteron olarak ne kullanıyorsun ve günde kaç kez?

lalcim 2 gün sonra gidicem.senin bhcg lerin sonucu ne gelmişti?
birde progesteron olarak ne kullanıyorsun ve günde kaç kez?

erken değilmi gitmek için.bana dr.15 gun sonra gel demiştide.

ben trasnferin 15. gunu yaptırdıgım betanın sonucu 1950 küsür çıkmıştı.

diğer tarafada yazdım vajıla jel alıyorum.2 kez

senın kaçıncı gunde kaç çıkmıştı degerın

canım bebe aspirini 9 ay normal hamilelilkte kullandım ben bırakma düşüğe engel oluyor tamam
ayrıca kanı sıvılaştırıp bvebeğin beslenlmeslinilsağlıyor

selam lazkızı, daha önce başka bi nick le giriyodum, benim gideceğim tüp bebek merkezine gittiğini söylemiştin, bebeğin tutmuş çok sevindim, allah sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip etsin, bende o merkezde bi polip operasyonu geçirdim iki hafta önce, ocakta tüp bebek tedavisine başlıycaz, merkez küçük olduğu için ve orda daha önce tedavi gören tanıdığım olmadığı için kafamda çok soru işaretleri vardı açıkçası ama senin tedavinin olumlu olması beni çok rahatlattı ve karar vermemi sağladı, şimdi kafam daha rahat zaten doktorumda çok sıcak bi insan, sen hangi doktora gidiyodun ve memnunmusun gerçekten biraz daha rahatlamak istiyorum cevaplarınla

Ben de hamile kalmadan önce bebek aspirinine başladım hala kullanıyorum

süko cum senı ve dıgerlerını okudum ama bu konuda bılgım olmayınca tuhaf geldı bende sıze sorayım dedım bebek aspırının hamılelık oncesı ve sonrasında ne gıbı faydaları varda kullanıyosunuz lutfen cvp yazarsanız sevınırımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Back
X