Saç Rengi ve Saç Boyama Tüp Saç Boyası Sonra Kullanılır Mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi LiLey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

LiLey

Ziyaretçi
Yarısını sıktığımız boya tüpünün diğer yarısını sonra kullanabilir miyiz?
Yoksa bozulur mu? Bilgisi olan?

hayır sakın kullanma.boyayı bi kere açtıktan sonra hemen kullandın kullandın artarsa falan tekrar kullanma,zaten yazar boyanın arkasında sakıncalı olduu:1closedeyes:

tatlım kullanılmaz sacını mahvedersin ertesi güne bile saklanmaz

kızlar suyuyla karıştırılıp hazırlanmışı kullanılmaz biliyorum onu ama tüpte bırakılmış boyayı diyorum ben.kullanabilir miyiz?
sanki kullananlar vardı yafisfisfis

anladm cnm tüpte kalanı diosun ama kullanılmaz diye biliyorum.benneyaptımki

anladm cnm tüpte kalanı diosun ama kullanılmaz diye biliyorum.benneyaptımki

sende uzmansın ama bilmiyosun bebeğimmma.s
Valla ben de emin değilim ama bizim bir komşu teyze kullanıyordu.
Her zaman yarım tüple boyuyom yetiyo diyordu.ona sorayım görürsem.
Ben karışımlar deniyorum da,o yüzden soruyom.öptüm saol...

Lileycim normalde bekleyen boyayı kullanmayın diye yazıyor kağıtta ama 3 ay önce VOİLA saç boyası aldım büyük bir tüpün içindeydi boya ve tüpün dışından boyayı ikiye ayırmışlar ilk boyamada tüpün yarısına kadar kullandım,tüpte kalan diğer boyayıda buzdolbında saklanması gerektiğini yazıyordu,kalan boyayı buzdolabında sakladım ve bir ay sonra kullandığımda boya bozulmamıştı yani saçımada bişey olmadı,sonuçta buzdolabında sakladığın takdirde bişey olmuyor,istersen buzdolabında sakla bi bak renginde koyulaşma olduysa zaten bozulmuş demektir.:kahve:

oksidasyon eklenmemiş tüpteki boyayı saklayıp kullanabilirsiniz die biliyorum ben ki hatta kendim de öyle yapıyorum ve şu ana kadar pek sorunla karşılaşmadım kızlar..

Arkadaşim Kesinlikle Kullanabilirsin.çevremde Bu şekil Saçini Boyayan çok Kişi Var.özellikle Dip Boyasi Yapanlar Kullaniyo Böyle.ben Genelde Saçim Gür Olduğu Için Hepsini Bir Seferde Kullaniyorum.allaha şükür Henüz Diplerle Uğraşmaya Başlamadik.

annem hep öle kullanır hiç bi seferinde kötü bişi olmadı

ben bayan kuaförüyüm canım..yarım kalan tüpteki boyanı suyunu karıştırmadıkça,ağzını sıkıca kapatıp,buzdolabında muhafaza ederek tekrar bir dahaki boyanda kullanabilirsin..hiç bir sakıncası yoktur..

Lileycim normalde bekleyen boyayı kullanmayın diye yazıyor kağıtta ama 3 ay önce VOİLA saç boyası aldım büyük bir tüpün içindeydi boya ve tüpün dışından boyayı ikiye ayırmışlar ilk boyamada tüpün yarısına kadar kullandım,tüpte kalan diğer boyayıda buzdolbında saklanması gerektiğini yazıyordu,kalan boyayı buzdolabında sakladım ve bir ay sonra kullandığımda boya bozulmamıştı yani saçımada bişey olmadı,sonuçta buzdolabında sakladığın takdirde bişey olmuyor,istersen buzdolabında sakla bi bak renginde koyulaşma olduysa zaten bozulmuş demektir.:kahve:

Bende yaklaşık 3-4 ay önce almıştm voilanın mavi/siyahını,yarısını o zaman kullanmştm diğer yarısı duruyordu ama buzdolabında saklamadım,az önce boyadım saçlarımı şu an kızılmsı bi renkte siyahla alakası yok ama güzel oldu ayrı mesele sırnaşık şey

ben bugun siyah boyali olan sacimi acmaya calistim islem icin sacimi 2 gun yikamadim sonra taradim ince uçlu tarak yardimiyla tutam tutam aciciyi uyguladim diplerden 4 cm geriden solüsyonu sürdüm dipler ve uclar arasında farkliligi onlemek adina 50 dk bekledim ve yikadim , yikadigimda siyah bi boya akti ilk seferde suan sac rengim koyu kahve oldu sac acici ile sac rengim 3 ton acildi diyebilirim yarin tekrarlicam islemi bakalim ne olacak bu arada saclarima urban sac bakim kremi surup 10 dk bekledim saclarim suan yumusacik sac acicinin sert etkisi ve kuru görüntüsü yok

Back
X