tüp taktırdım :)

Bir süredir yazmadım
Pos reset 8 gün hiç caymadan yaptım. Son 2 gün nefsime hakim olamadım. Tatlı krizleri beni benden aldı.
En son 79.1 olarak bitirdim 1 haftayı. Bırakınca normal birakmadigim için kilom sabit mi kaldı sorusuna cevap veremeyecegim.
Şuan 83 kg yum ama yoğun ödem var ellerim parmaklarım ağrıyor 😔

Bugün Ramazan'ın ilk günü
Sahurda 1 poğaça bir kase salata ve 1 haşlanmış yumurta yedim yemek öncesi ve sonrası 1 bardak su içtim

Bugün Ramazan'ın ilk günü
Sahurda 1 poğaça bir kase salata ve 1 haşlanmış yumurta yedim yemek öncesi ve sonrası 1 bardak su içtim
İftar 1 bardak su 2 hurma
Tavada soteledigim kabak yarım kase süzme yoğurt
Oğlanin tabağında kalan yarım karnıyarık
İftar çok oldu ama beni rahatsız etmiyor 😔

epeydir gelemedim. buraya günlüğüm demeye utanıyorum. günlükten çok aylık gibi. ama takımdan arkadaşlar telefonla beni yanlız bırakmadı. bende diyetimi bırakmadım. şimdiki kilom 83.5.
bir süredir iş yoğunluğu dolayısıyla diyet yapamadım ama nisanda doğum günüm o yüzden biraz daha sıkıp 75 olmak istiyorum.
Merhaba ben Boza, 6 yılı gecmis. Suan yine ayni civarlardasiniz sanirim. Son güncel konularda görünce dikkatimi cekti. İnsaallah bu sefer cok daha iyi olur👍

Merhaba ben Boza, 6 yılı gecmis. Suan yine ayni civarlardasiniz sanirim. Son güncel konularda görünce dikkatimi cekti. İnsaallah bu sefer cok daha iyi olur👍
Teşekkür ederim.
Burada pek aktif olmuyorum kendime notlar düşüyorum.
Tüp mide yaptıracaklar şunu unutmasin bogazinizi kesmediginiz sürece hiçbir işe yaramıyor

Teşekkür ederim.
Burada pek aktif olmuyorum kendime notlar düşüyorum.
Tüp mide yaptıracaklar şunu unutmasin bogazinizi kesmediginiz sürece hiçbir işe yaramıyor
Nasıl yani, mide hacim olarak eski haline mi dönüyor? İşe yaramama ihtimali olduğunu bilmiyordum. İştahı kapatan ve çok çabuk doymayı sağlayan bi operasyon değil mi bu?

Kalorisi bol hacim olarak ufak şeyler yersen ne yazık ki çok anlamlı değil.

Back
X