tüp tedavisi öncesi doğum kontrol hapı rahim incelmesi yaparmı?

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
tedavi öncesi adet düzenleyici olarak doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. sonra tedavimdede rahim kalınlaşmadı 7'nin altında kaldı. acaba bu durum doğum kontrol hapının bir yan etkisi olabilirmi? doktordan tatmin edici açıklama alamayınca insan böyle düşüne düşüne kafayı yiyor. saat gecenin 01'i olmuş ama beynim neden sorularına cevap arıyor hala. :43:

canim bende dogum kontrel hapi kulanarak basladim kesinlikle dogum kontrel hapinin rahim kalinlasmamasinda bir ilgisi yok saten boyle durum olsa doktorlar vermez ama dogum kontrol hapi bende vajinda mantar yapti onun icinde ayriyeten hap kullandim...

canim bende dogum kontrel hapi kulanarak basladim kesinlikle dogum kontrel hapinin rahim kalinlasmamasinda bir ilgisi yok saten boyle durum olsa doktorlar vermez ama dogum kontrol hapi bende vajinda mantar yapti onun icinde ayriyeten hap kullandim...

çok sağol bilgi için, herşey gönlünce olsun inşallah

bende tedaviye başlayacağım ay doğum kontrol hapı kullanmıştım
zararından ziyade faydası var diye biliyordum ben ... özellikle yumurtalıklar için
ben hiç bir yan etkisini görmedim
Allah hakkınızda hayırlısını eylesin umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize

Back
X