• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp tıkanıklığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi oncaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oncaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
4
0
1
40
Merhaba arkadaşlar. Hsg cektirdigimde tüplerimin birinden çok az geçiş diğerinin ise kapalı olduğu söylendi. Yasim 31 ve 14 aydır denedigim için daha fazla beklemek istemedik eşimle ve tüp bebek sürecine başladık. Şu an rahim dinlendirme dönemindeyim .opudan sonra ilk reglimin 3. Günü Yasmin hapa başladım ve 18 gün sonra Zoladex iğne yaptırdım. Aynı anda yasmin hapa devam ettim ve bugün hap bitti. Doktorum 3 4 gün içinde regl olabileceğimi ve sonrasinda kontrole gidip uygunsam transfer hazırlığına geçeceğimizi söyledi. 5. Gün 4aa embriyo transfer edilecek çok heyecanlıyım ilk denemem . Tüp tıkanıklığı sorunu ile tüp bebek yaptıranlar ilk denemede oldu mu acaba ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler:)

Arkadaşlar hiç kimse yok mu:)
Ben varım canım merhabalar hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşaAllah. Benim de tüplerim tıkalı ve iki yumurtalığmda çikolata kisti vardı doktorum önce opu sonra ameliyat sonrası transfer dedi opu oldum ameliyata hazırlamıştım kendimi gel bir kez deneyelim yumurtan var sonuçta belki olur dedi hatta ben ameliyat olmak istiyorum bir embriyoyu ihtimal üzeri kullanmak istemiyorum dedim çnkü opum zor geçmişti ve embriyolarm benim için çok kıymetliydi. Doktorum ısrarcı olunca tamam dedim nasıl isterseniz ilk denememdi elhamdülillah pozitif sonucu aldım. Ama inanın hala çok korkuyorum tüplerdeki problem bebepin gelişimini etkiler mi diye bir türlü rahatlayamadım İnşaAllah sağlıkla gelir bebeğim darısı tüm isteyenlere inşaAllah🙏🏻Şöyle bir tavsiye veriyim size doktorum belki olur da ameliyata gerek kalmaz diye tüm tuşlara bastı diyebilirim normalde ilk transferlerde pek yapılmaz ama gebelik aşısı ve embriyo glue (yapıştırma) yaptı bize ikisi 20bine mal oldu gücünüz var ise doktorunzdan talep edebilirsnz etkisi var mı bilmiyorum ilk olduğu için ama illaki vardır diye düşünüyorum bu tüpler ile tutunması da kolay değil çünkü. Sonucunuz güzel olsun🙏🏻

Teşekkür ederim cevabınız için çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz. Benim doktorum tüplerde bı sıvı birikimi olmadığı sürece ameliyata gerek yok dedi.Açıkçası diğer işlemleri de hiç söylemedi. Galiba ilk denemede bu şekilde yapacak. İnşallah tutar heyecanla bekliyorum :)

Teşekkür ederim cevabınız için çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz. Benim doktorum tüplerde bı sıvı birikimi olmadığı sürece ameliyata gerek yok dedi.Açıkçası diğer işlemleri de hiç söylemedi. Galiba ilk denemede bu şekilde yapacak. İnşallah tutar heyecanla bekliyorum :)
Aminnn canım çok sağol seninde İnşaAllah ilkinde olur da ikinciye hiç gerek kalmaz Rabbim zahmetlerimizin boşa gitmesine müsade etmesin kısmetimize bebeklerimizi bırakmış olsun Aminnn🙏🏻

Back
X