Tüp yaptırmakla hata mı ettim:(

Ogemibirgungelecek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
394
197
53
Kızlar 20 aydır bebek istiyoruz olmuyor klomen catlatma iğnesi vs kullandım yapmadigm koca karı tavsiyesi kalmadı gel gör ki hamile kalamadim.esimin sperm sayısı 200 milyon ama ileri hareketliliği sadece % de 1 .bizde tüp bebeğe karar verdik.ve ben bir hafta içinde kendimi bu işin içinde buldum.esimin ailesi çok karşi cikti..biraz daha bekleseydiniz ne aceleniz vardı normal yoldan olurdu diyorlar.simdi ben bile acaba mi diye dusunmeye başladım.yani sizce erken mi davrandim tüp bebek için?

2 senedir olmamışsa bi sorun var demektir bence geç bile kalmışsın 2 sene her ay adet olup yıkılmak zor olmalı ... imkanın ve bedenen ruhen gücün varsa denemelisin

Bence bu özel durumu kımseyle paylasmayın.
Bu sızın verrcegınız karar.
Ayrıca belliki bır sorun var sahsen klomen vs kesınlıkle ınandıgım tedavıler degıl.. tup bebek cok dogru bır adım

Çok zor beklemek umut edip yıkılmak etrafındakilerin soruları,cevrende senden sonra evlenenlerin bile kucaklarina çocuklarını almış olmaları ve daha neler neler..dayanamadım artık...beni anlayan ve hak veren birilerinin olması çok guzel sagolun kizlar

Merhaba,
Doktorlar yaşa bağlı olarak 6 ay veya 1 yıl normal yoldan deneyip de hamile kalamayan bayanlara ve beylere kontrol altında aşılama veya tüp bebek tedavisi alternatifi sunuyorlar. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikçe hamile kalma şansı maalesef azalıyor. Bence kesinlikle pişman olmayın. Hakkınızda hayırlısıni diliyorum. Biz de 2 yıldır deniyoruz ama maalesef doğal yollardan hiçbir engelimiz olmamasına rağmen olmuyor. 2 kez iğnelerle 1 kez de aşılama yöntemiyle denedik. Tüm değerlerimiz iyi olmasına rağmen sonuç yine negatif oldu Şimdi tüp bebek tedavisi düşünüyoruz. Diyeceğim o ki, doktor kontrolü altında devam eden bir süreciniz varsa ve bebek istiyorsanız kesinlikle başkalarına kulak asıp acaba demeyin. Hayat sizin hayatınız yaşadıklarınız sizin yaşadıklarınız. Umarım sağlıkla kucağınıza bebisinizi alırsiniz..

Aminnnn.
Aminnnn..isteyen herkese nasip etsin rabbim.sagol canım içimi rahatlattı biz

Canım sende sorun yok sanırım klomen çatlatma iğnesi boşuna kullanmışsın eşinin sayısı düşük nasıl hamile kalmanı bekliyor acaba ailesi. Kimseye söyleme eşinde onay verirse yaptır sonra inşallah gelir bebişin

Başladık cnim başlamasına ama esimin ailesi gerek yoktu acele ettinjz deyince şüpheye düştüm bende ama bu kadar insan bana hak veriyorsa doğru karar verdim demektir..rabbim lismN etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…