Çöpten aldım şimdi :)) sabahki buydu sonrasında Birtane daha yaptım onda hemen silik bir çizgi daha çıktı dün geceki gibi çıktı, kafam karıştıSabah yaptığınız testide atarmısınız?
Bundada çizgi gözüküyor bence kan verin düşükte olsa çıkarÇöpten aldım şimdi :)) sabahki buydu sonrasında Birtane daha yaptım onda hemen silik bir çizgi daha çıktı dün geceki gibi çıktı, kafam karıştı
Hangi marka test acaba bu laboquick ise bence yanlış çıkarmıyor hele bu koyulukta hiç yanlış görmedim. İdrar koyuluğu da önemli idrar testlerinde bence de endişelenmeyin kanda çıkacağını düşünüyorumBuda şimdi tekrar yaptım hemen gönderdim yaptığım gibi kafam çok karıstı
Sağlık ocağı 10:30a kadar alıyor kan testini oyüzden yarın sabaha kaldı benim yaptırdığım hastanede 11aralıkta yaptırmam gerektiğini söylüyor ama duramıyorum ki pişman oldum testi yaptığıma böyle daha çok kafam karıştıBundada çizgi gözüküyor bence kan verin düşükte olsa çıkar
Bence 11 aralığı bekle kafan karışmasın zor ama az kalmış zatenSağlık ocağı 10:30a kadar alıyor kan testini oyüzden yarın sabaha kaldı benim yaptırdığım hastanede 11aralıkta yaptırmam gerektiğini söylüyor ama duramıyorum ki pişman oldum testi yaptığıma böyle daha çok kafam karıştı
Bence iyi bir marka erken gebelik testi alıp yapın. Ben predictor aldım bekliyorum 5-6. GünüBence 11 aralığı bekle kafan karışmasın zor ama az kalmış zaten
Sizin transferiniz ne zamandı benim 29kasımdı beklemek çok zorrBence iyi bir marka erken gebelik testi alıp yapın. Ben predictor aldım bekliyorum 5-6. Günü
Okadar zorki beklemek şu 3 gün geçmiyorBence 11 aralığı bekle kafan karışmasın zor ama az kalmış zaten
Artimed ve after10yazıyor ikisindede silik gördümKaset testin markası ney? Artimed bebetime gibi testleree yalancı pozitif gordum daha once.
bence pozitif siizn sonucunuzArtimed ve after10yazıyor ikisindede silik gördüm
Ay hadi inşallah ikinci transferim ilkindede tutundu fakat kalp atışı duyulmadı oyüzden kürtaj oldumbence pozitif siizn sonucunuz
Teşekkür ederi Allah razı olsun after10 ve artımedle yaptım testi iki ayrı markayla yaptımHangi marka test acaba bu laboquick ise bence yanlış çıkarmıyor hele bu koyulukta hiç yanlış görmedim. İdrar koyuluğu da önemli idrar testlerinde bence de endişelenmeyin kanda çıkacağını düşünüyorum
Gerçekten çok zor ama mecbur bekliyoryz canımOkadar zorki beklemek şu 3 gün geçmiyor
Benim de ilk transferim sizinki gibi sonuçlandı.. inşallah bu sefer yüzümüz gülecekAy hadi inşallah ikinci transferim ilkindede tutundu fakat kalp atışı duyulmadı oyüzden kürtaj oldum
İnşallahBenim de ilk transferim sizinki gibi sonuçlandı.. inşallah bu sefer yüzümüz gülecek
Benim 6 aralıktı daha bugun 2. Gün ve evet beklemek en zoruymuş yaSizin transferiniz ne zamandı benim 29kasımdı beklemek çok zorr
T+4 teyim 15 Aralık test günüm belki cuma da kan verebilirim bilmiyorumİnşallahsizin kaçıncı günününz
Hadi inaşşalah görürsünüz pozitifi isteyen herkese versin rabbımT+4 teyim 15 Aralık test günüm belki cuma da kan verebilirim bilmiyorum
EvetBenim 6 aralıktı daha bugun 2. Gün ve evet beklemek en zoruymuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?