Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi görünüyor sabah bir daha başka marka ile dene inşallah pozitif olur.Eki Görüntüle 3683050 Tüp bebek transferin 8.günü sizce varmı ben ikinci çizgiyi gördüm sankiikinci tüp bebek denemem yardımcı olun kızlar
Ay inşallah Allah razı olsunÇizgi görünüyor sabah bir daha başka marka ile dene inşallah pozitif olur.![]()
Bemce erken gebelik ile de yap sabah ilk idrarla kan verebilirsen de kan verebilirsinAy inşallah Allah razı olsunerken gebelik testi değil normal yaptım ben.
Bemce erken gebelik ile de yap sabah ilk idrarla kan verebilirsen de kan verebilirsin
Aynen sabah tekrarliycamBemce erken gebelik ile de yap sabah ilk idrarla kan verebilirsen de kan verebilirsin
Var canım inşallah beta da görürsünEki Görüntüle 3683050 Tüp bebek transferin 8.günü sizce varmı ben ikinci çizgiyi gördüm sankiikinci tüp bebek denemem yardımcı olun kızlar
Var gibi duruyor hayırlısı olsun![]()
Yalancı pozitif veriyor bazı markalar güvenilir markalar tercih edintek çizgi çıktı şuan.
Hangi markalar ile yaptınıztek çizgi çıktı şuan.
İlk attığınız testteki kuruma çizgisi gibi duruyor sanki baya beklemiş gibi test.Sabah tekrar yaptım tek çizgi çıktı. Kafam karıştı yarın sabah sağlık ocağına gidicem artık..
Sabah yaptığım testi çöpe attımSabah yaptığınız testide atarmısınız?
Hayır beş dakikanın içinde çıkmıştıİlk attığınız testteki kuruma çizgisi gibi duruyor sanki baya beklemiş gibi test.![]()
Aşırı moralim bozuldu dün gece sevinmiştim şimdi yarın sabahı bekliyorum 10.günüm olacakYalancı pozitif veriyor bazı markalar güvenilir markalar tercih edin
Belki seyrek idrar denk gelmiştir sıkmayın canınızı sonuçta çift çizgi çıkan testiniz de varAşırı moralim bozuldu dün gece sevinmiştim şimdi yarın sabahı bekliyorum 10.günüm olacak