Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Kissslar Ben Geldimmm Ama Siz Kaçtiniz......
Ben Gezmedim şekerler Bütün Gün Evdeydim Temizlik Yaptim Ve Daha Yeni Oturdum Kocami Bekliyorum... Benim Kocam Hergün çalişiyor Tatili Yok Işleride çok Kötü Para Yokkkk :(
Ya Canlar Ben Daha Hasta Olmadim Ve Hiçbir Belirtide Yok Sorun çikicak Die ödüm Patliyor.... Iğneyi Doğru Yapiyormuyum Acep Ayrica Dişçiye Gitmemelimiydim Ay Sordum Birşey Olmaz Dedi Doktorum Hala Sorun Ediyorum Yaa Kendime çok Kiziyorum....

Iyi Pazarlar şekerler Eşlerinizle Güzel Bir Pazar Kahvaltisi Yapin Benim Içinde Ben Yapamiyorum :(

Ya Ağlamak Istiyorum Bugün Iğnemi Yanliş Yaptim.
Yaparken Takildim 10'a Ayarliyoruz Ya Ben Onu 5'e Ayarladim Siyah çizgiyi Yanliş Gördüm Yani Of Yaaaa Doktorumu Ariycam çok Geç Oldu... Içime Kurt Düştü Yaparken Zorlanmiştim şiringayi Aldim Baktim Ve Yanlişmiş Gerçekten.... Ya Birşeyler Ters Gidiyor Sanirimmmm Yarin öğlenleyin Ariycam Doktorumu Ayip Olmaz Umarim Pazar Pazar :(

sedacım ordamısınnnnn kimse yokmu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

tekrardan iyi geceler sedacım,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ben geldim şimdide sen yoksunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

insanın uykusu gelmiyoooooooooooo gözlerimi kapatır kapatmaz bebiş aklıma geliyor kendi kendime yazıyorummm bende,,,

Back
X