Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

merha sizleri üzmek istemem çünkü sizler şu an tedavi aşamasındasınız bu tür şeylere takılmayın moralinizi yüksek tutun olurmu kısmet olursa inşallah bende ocak yada martta tekrar denemeyi düşünüyorum gittiğin hastane hakkında biraz bilgi verirmisin :emir_bebek::emir_bebek:

HAKLISIN CANIM, HEPİMİZ İÇİN ÇOK HASSAS BİR KONU ETKİLENİYORUZ HEMEN... CANIM HASTANEM GÜZEL BİR YERE BENZİYOR, ÇOK DETAYLI BİLGİ VEREMİYORUM ÇÜNKÜ BENDE DAHA ÇOK YENİYİM SADECE ARKADAŞIMIN TAVSİYESİYLE GİTTİM, ASLINDA BANA DOKTORUNU ÖNERDİ DOKTORDA ŞUAN O HASTANEYLE ÇALIŞIYORMUŞ (HASTANENİN ÇOK YAKININDA MUAYENEHANESİ VAR) DAHA ÖNCE AMERİKAN HASTANESİNDEMİ NE ÇALIŞIYORMUŞ ÇOK İYİ HATIRLAMIYORUM... AMA HASTANE OLARAKDA DÜZGÜN BİRYERE BENZİYOR... BEN AŞAMA AŞAMA BURADAN YAZARIM ZATEN MEMNUNİYETSİZLİK OLURSA ZATEN KİMSEYE ÖNERMEM İNŞALLAH MEMNUN KALIRIMDA SİZLERDE GİDERSİNİZ. :emir_bebek: :emir_bebek:

inşallah canım allah gönlüne göre versin stres yapma her söylenen şeye takılma her şey oluruna varır bol şans

SAĞOL CANIM YA ASLINDA STRES YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ADETİM GECİKİNCE CANIM SIKILDI HALA HİÇBİR BELİRTİDE YOK MORALİM O YÜZDEN BOZULUYOR DÜZENLİ GİTSE RAHATLIYCAMDA :1no2:
:emir_bebek::emir_bebek:

belki zamanını bekliyordur sen acele etme geç olsun güç olmasın ne olursa olsun hep olumlu düşün faydasını görürsün

herkese aynı şeyler olmaz şimdi sana ne yazayımki bende oldu desem panik olucan aslında en ii şey tedaviye başladıktan sonra bu tür şeylerle ilgilenme dr ne diyorsa onu yap olurmu

evet haklısın ben yaptırırken bu siteyi bilmiyordum dolayısı ile yalnızdım ve hiç bilgim yoktu önce inandım dr ne dediyse uyguladım tedavi aşamasında bir sürü aksilik ama yinede pes etmedim evet üzüldüm ama başarabilirim düşüncesi daha fazlaydı ve oldu ama bazı nedenlerden dolayı kısa sürdü kimbilir belkide benim hatamdı

evet haklısın ben yaptırırken bu siteyi bilmiyordum dolayısı ile yalnızdım ve hiç bilgim yoktu önce inandım dr ne dediyse uyguladım tedavi aşamasında bir sürü aksilik ama yinede pes etmedim evet üzüldüm ama başarabilirim düşüncesi daha fazlaydı ve oldu ama bazı nedenlerden dolayı kısa sürdü kimbilir belkide benim hatamdı

canım birazda kısmet demekki bunuda görmen gerekiyordu inşallah ilk denemen ikiz bebelerin olur :emir_bebek: :emir_bebek:

CANIM MERHABA GÖRÜŞMÜYELİ NASILSIN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,GELDE KONUŞALIM BİRAZ

Back
X