Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

:1no2:aaaaaaaaah canım nerde o günler 10 yıl uğraştım tüp bebek dışında kalamadım 1 yapıştamı tutturucaz nerde bizde o şans:emir_bebek: ama çok istiyorum yaaaaaaaaaaaaa ne olur herkesin bebişi olsun allahım
cnm hıc bellı olmaz rabbım ısterse olur bakmıssınkı hamıssın bızım burda bırı 17 yıl ugrastı olmadı en sonunda tup denedıler kadın ılacları kullandı ve son olarak yumurta toplatmadan kontrole gıttıgınde dr sen hamılesın demıs bak buda allahın ısı

bende aynısını kullanmıştı bide bende kist olmuştu onu kullandıktan sonra tüp bebeğe geçildi başarılı olmuştu inş seninde başarılı olur ama sonun benimki gibi olmaz inş

Selam Kisslarrrrrrrrrrrr Bende Geldim....
Ve Ben Halaaaaaaaaaaaa Hasta Olmadim Galiba Bebişim 15 Gün Geç Dünyaya Gelmek Istiyor :)

ya bu arada bana önerebilceğiniz bişi varmı bildiklerimi yaptım ama midem bi türlü rahatlamadı şimdidebelim yumurtalıklarım ağrı yapmaya başladı yoksa gülseren i beklerken benmi hastalanıyorum 5 aydır unutmuşum nasıl adet olunduğunuda ne dersiniz

MELEKOĞLUM, VALLA KASTIM ARTIK AAAAAAA OLMAK İSTİYORUM BENDE GENELDE DÜZENLİ OLURUM OLAMAYINCADA RAHATSIZ EDİYOR BİDE BEN ÇOK SANCILI OLURUM KABUS GİBİ... HALE BAK ŞİMDİDE OLMAK İSTİYORUM yerimseniben CANIM İNŞALLAH SENİNDE DÜZENLİ OLURDA KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ KALIRSIN EN KISA ZAMANDA... :emir_bebek: :emir_bebek:

ya bu arada bana önerebilceğiniz bişi varmı bildiklerimi yaptım ama midem bi türlü rahatlamadı şimdidebelim yumurtalıklarım ağrı yapmaya başladı yoksa gülseren i beklerken benmi hastalanıyorum 5 aydır unutmuşum nasıl adet olunduğunuda ne dersiniz

tuzlu bırseyler ye belkı azalır sakın test yapmadan ılac ıcme ama sabah bı yap bı tane test inş hamısındı

Back
X