Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

cekıstırın bakalım ben salı gunu ılaclarımı yazdırdım onları aldım carsambada arkadasımın annesı amelıyat oldu ordaydım allah kısmet ederse salı dr gıdecem carsambada baslarım buyuk ıhtımal sen ne yapıyosun nasılsın bakalım

Sana bol şanslar ilaçların iyi gelir inşallah.Arkadaşının annesine de geçmiş olsun bi daha yaşanmaz umarım.
Bende iyiyim napim işte aynı tas aynı Dark :))

Sana bol şanslar ilaçların iyi gelir inşallah.Arkadaşının annesine de geçmiş olsun bi daha yaşanmaz umarım.
Bende iyiyim napim işte aynı tas aynı Dark :))

cnm cok saol inş sende hamıs olursun enkısa zamanda bızde kendıne ıyı bak ben yarın dr gıdıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

slm svetlana, nasılsın görüşmeyeli. Ben gonal f lere geçen hafta başladım, cumartesi günü tekrar gittik.Ve yumurtaları incelediler sağ tarafta 10 adet sol tarafta 15 adet yumurta olmuş,dr dört günde maşşallah iyi gelişmiş dedi bugün 4 de tekrar ultrasona giricem.Tekrar bakıcak dr kaç tane olmuş diye :teytey:

hadı hakkında hayırlısı inş guzel sonuclarla donersın az kaldı bebıslerıne kavusmana

Sohbet sohbettttttttt ee kimse gelmiyo yazsaydınız ya gelin gündüzleri sohbet edelim die cık cık cıkkkk.
Tabi kocalarınızı bırakıp gelemiosunuz dimi neyse olsun bakimm..Her şey bebiş için

Hizran gez gez sen bakalım uğrama buraya PpppGördüm seni yeşil ışığın yanıyooooo.
Neyse kızlar yarın belki karşılaşırız.Dikkat edin kendinize..

Hizran gez gez sen bakalım uğrama buraya PpppGördüm seni yeşil ışığın yanıyooooo.
Neyse kızlar yarın belki karşılaşırız.Dikkat edin kendinize..

aşkım abone konularım silinmiş nedense onları arıyordum sonrada seni kaybettim .neyse görüşürüz.ben yarın akşama girebilicem ancak dışarda olucam.kendine ii bak.ben iyi diilim çünki.

aşkım abone konularım silinmiş nedense onları arıyordum sonrada seni kaybettim .neyse görüşürüz.ben yarın akşama girebilicem ancak dışarda olucam.kendine ii bak.ben iyi diilim çünki.

Canım yaaa neden iyi değilsin ama olmuyor iyi ol..
Ben iyiyim şükür.Evet forum biraz karışmış galiba bişeler yapılıyor.
İnşallah görüşürüz bugün öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…