cekıstırın bakalım ben salı gunu ılaclarımı yazdırdım onları aldım carsambada arkadasımın annesı amelıyat oldu ordaydım allah kısmet ederse salı dr gıdecem carsambada baslarım buyuk ıhtımal sen ne yapıyosun nasılsın bakalımÖzlemezmiyiz yaaaa aaaaaaa sendee.Bende geziyosun sandım seni.Doktordamıydın?Naptın canım benim?Nasıl herşey yolundamı?
Bizde dün seni çekiştirdik butterfly's' le bol bol :))
Kulakların çınlamadı mı hiç?
Haftaya ilaçlara başlıyosun galiba doğru mu hatırlıyorumsss:)
:1hug:
ne guzel sen nereye gıdyorsun dr yanıya evet di mi dark! :roflol: :roflol: :roflol:
swetlena ben de adanadayım!
cekıstırın bakalım ben salı gunu ılaclarımı yazdırdım onları aldım carsambada arkadasımın annesı amelıyat oldu ordaydım allah kısmet ederse salı dr gıdecem carsambada baslarım buyuk ıhtımal sen ne yapıyosun nasılsın bakalım
Sana bol şanslar ilaçların iyi gelir inşallah.Arkadaşının annesine de geçmiş olsun bi daha yaşanmaz umarım.
Bende iyiyim napim işte aynı tas aynı Dark :))
slm svetlana, nasılsın görüşmeyeli. Ben gonal f lere geçen hafta başladım, cumartesi günü tekrar gittik.Ve yumurtaları incelediler sağ tarafta 10 adet sol tarafta 15 adet yumurta olmuş,dr dört günde maşşallah iyi gelişmiş dedi bugün 4 de tekrar ultrasona giricem.Tekrar bakıcak dr kaç tane olmuş diye :teytey:
adana tüp bebek merkezi.Hamdi karanfil dr um.Çok memnunum şimdilik bakalımmm???????!!!!!!!!!
hadı hayırlısı nm yaaaaaaaaaaaa inş sonuc guzel olur
Hizran gez gez sen bakalım uğrama burayaPpppGördüm seni yeşil ışığın yanıyooooo.
Neyse kızlar yarın belki karşılaşırız.Dikkat edin kendinize..
aşkım abone konularım silinmiş nedense onları arıyordum sonrada seni kaybettim .neyse görüşürüz.ben yarın akşama girebilicem ancak dışarda olucam.kendine ii bak.ben iyi diilim çünki.
slm kıslar dr geldım bugun baslıyorum lucrıne hadı hayırlısı dua edın benım ıcın ne olur
Hadi canım hayırlı uğurlu olur inşallah...Bu sefer yüzün güler canım, annelik sana yakışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?