Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

evet amerikan hastanesine gidip olumlu sonuç olan çok var banada orayı önerdiler bi arkadaşımın tanıdığı orada daha çok ilgi olur diye orayı tercih edicem. folik asit neyi kullanıyorsunuz folbiol mu? yoksa folik plus mı?

gulseren adacayını sabah aksam ıc ama yumurtalar toplandıgı gundenıtıbaren ıcme ole duymustum berıl yapma bole ben soranlara dusunmuyoruz suan dıyorum napım

EVET CANIM BENDE ÖYLE OKUDUM. EVET BERİLCİM YA KİMSEYE BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEEĞİLSİN... BİZDE ÖYLE DİYORUZ DAHA ZAMANI VAR KISMET.... BU KADAR İŞTE:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

gulseren adacayını sabah aksam ıc ama yumurtalar toplandıgı gundenıtıbaren ıcme ole duymustum berıl yapma bole ben soranlara dusunmuyoruz suan dıyorum napım
bende diyorum şuan kariyerim önde diye kpss ye girecem atanamadımda ama bazıları çok acımasız vede patavatsız

bende hala folbıol(folıkasıtın aynısı)kullanıyorum dr kesme dedı bıde kan hapı kullanıyom dusukten sonra kansızlık cıktı olecektım nerdeyse 6ya kada dusmus

BEBİŞİM KANSIZLIK İÇİN İLAÇ ÇOK GEREKSİZ ASLINDA ALICAKSIN BİR KUTU SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ TOZU HER SABAH AÇ KARNINA DUT PEKMEZİYLE 1 TATLI KAŞIĞI KARIŞTIRIP YİYECEKSİN SONRA 1 AY SONRA TEST YAPTIR DOKTOR ŞAŞIRACAK.

Seda♥Recep;1475007 .!.:
evet amerikan hastanesine gidip olumlu sonuç olan çok var banada orayı önerdiler bi arkadaşımın tanıdığı orada daha çok ilgi olur diye orayı tercih edicem. folik asit neyi kullanıyorsunuz folbiol mu? yoksa folik plus mı?

bende diyorum şuan kariyerim önde diye kpss ye girecem atanamadımda ama bazıları çok acımasız vede patavatsız

sedacım ben folbıol kullanıyorum berıl bukadar ıste bosver ne derlerse desınler allaha havale et cnm

BEBİŞİM KANSIZLIK İÇİN İLAÇ ÇOK GEREKSİZ ASLINDA ALICAKSIN BİR KUTU SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ TOZU HER SABAH AÇ KARNINA DUT PEKMEZİYLE 1 TATLI KAŞIĞI KARIŞTIRIP YİYECEKSİN SONRA 1 AY SONRA TEST YAPTIR DOKTOR ŞAŞIRACAK.

cnm zaten oda var yalnız ben pekmez degılde 2kasık yogurda 1kasık kara u cekırdegı koyup sabah aksam ac karnına yıyom valla kendımı zaptedemıyom jeyyarjeyyar

Seda♥Recep;1475007 .!.:

EVET CANIM BENDE AMERİKAN HASTANESİNİ DUYDUM. EĞER ARALIK ORTASINDAN SONRA BAŞLIYCAKSAN BENİM DURUMUMA GÖRE İSTANBUL CERRAHİYEDE GİDEBİLİRSİN. BEN FOLİK PLUS KULLANIYORUM AMA HEPSİ AYNI ZATEN.

YOĞURTLA YEMESİ ASLINDA DAHA KOLAY AMA PEKMEZLE DAHA ETKİLİ OLUYORMUŞŞŞ...:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

dr pekmezı yeme dedı kansızlıkta cok yararı yok kılo alma dedı oyuzden hem yogurt yemıs oluyom bıde ben hamıle kalırsam napcam ben sut ve sutlu seylerden nefret edıyom peynır yogurt harıc sut kokusu gelmedıgı surece ama sut asla ıcemıyom:bbo::çok üzgünüm:

güzel ve iyi haberlerinizi bekliyoruz hadi ya hemencecik zaman geçsede iyi haberler alsak inşallah hepimizin ikizi olur artık o zaman kafamıza hub,ni takıp dolaşırız delirmemek elde değil biri susuyo diğeri ağlıyor ayyy 2 tane çok zor ama olsun onunda zevki başkadır bi anda 2 tane ohh ne güzel aynı eziyetleri çekmiyorsun :)

dr pekmezı yeme dedı kansızlıkta cok yararı yok kılo alma dedı oyuzden hem yogurt yemıs oluyom bıde ben hamıle kalırsam napcam ben sut ve sutlu seylerden nefret edıyom peynır yogurt harıc sut kokusu gelmedıgı surece ama sut asla ıcemıyom:bbo::çok üzgünüm:
sende süylü tatlılar yaparsın hem süt kokusu gelmez ama yoğurt ve peyniri düzenli tüketirsin

CANIM BEBİŞLERİMİZ İÇİN BU KADAR ŞEYE KATLANIYORUZ BEN İNANIYORUM Kİ BUNUN İÇİNDE BİRAZCIK FEDAKARLIK YAPARSIN DİMİ ! :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X