Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben geldim siz yoksunuz yaaaa.Bende diğer sayfaya yazdım yazdım gitmedi yazdığım ondan çıktım yoksa sizle takılmak istiodum bende.
Swetlena bende bu sefer olmazsa Adanada ya laparoskopi olcam yada mikroenjeksiyon olabilir.Ama o kadar kararsızım ki inan.
selamlar bende geldim... bizde şimdi 4. aşılamayı yaptıracağız olmazsa direk ay atlamadan tüp bebeğe geçeceğiz... 4. yü zorunluluktan yaptırıyorum rapor için... sorun olmasaydı şimdi tüp tedavisindeydim... neyse kısmet diyelim.. bundada bir hayır vardır...
slm bende geldim...bizde sebep yok ama bebişde yokk..şimdi beklemedeyim...hayırlısı olur inşallah...
kızlar bir gebeliğe ait sohbet alanı bir ana sayfadaki alan ve geyik bölümü birde burası fazla değilmi:)
Swetlana Hoş Geldin Canim, Ya Ne Diycem çok Fazla Sayfa Var Nerede Yazicağimi şaşirdim Diğer Arkadaşlarida Her Yerde Görüyorum Bence Buna Bir çözüm Bulmaliyiz?
tamam yeni yerinizi buldum....doktordan yeni geldimmm.hemen forumu açtımm.iyisinizdir işallahhhhh
Seda♥Recep;1474277 .!.:selam kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seda♥Recep;1474277 .!.:selam kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meraba hoş buldum.kan verdim ultrasona girdim saydı saydı yumurtaların oluşmuş dedi.kan sonucuna göre arıyacaklar bakalım hayırlısı.siz napıyosunuz siz ne alemdesiniz