Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

sevgili svetlana, benim bi derdim var.Ben uzun yıllardır sigara içiyorum, tedavinin daha başındayım ama bi türlü şu illetten kurtulamıyom.Sürekli aklıma geliyo sürekli diyorumki bu sefer paket almıycam dayanıcam bebeğim olması için sabret burcu diyorum kendime ama olmuyo bugün yine paket aldım kendimden nefret ediyorum artık. Lütfen yardım et bana ne yapabilriim senağlama

MERHABA BURCU ASLINDA SWETLANAYA SORMUŞSUN AMA BENDE BİRŞEY OKUDUM DÜN BU SİTEDEN YİNE.... ELEKTRONİK SİGARAMI NE VARMIŞ SADECE NİKOTİN VERİYORMUŞ VÜCUDA O BELKİ BİRAZ DAHA ZARARSIZ OLUR ... AMA BEN ŞAHSIMA KONUŞİM SİGARADAN NEFRET EDİYORUM BU YÜZDENDE ÇOK TARTIŞTIM SİGARA İÇMEYENE SAYGI YOK... BEN OFİSTE KENDİMİ NASIL KORUYCAĞIMI ŞAŞIRDIM... YAN ETKİSİ ÇOK FAZLAAA

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok yok bişey olmadı kilo almadı bigün o kadar çok yedirmişim ki muz bu karışım arı sütü filan dedi bişeyler oluyor bana çok vitamin yüklemisinden ter ve ateş oldu yani abartırsanız böyle oluyor korkmayın ama bişey olmuyor geçiyor lülülülülülü

MERHABA BURCU ASLINDA SWETLANAYA SORMUŞSUN AMA BENDE BİRŞEY OKUDUM DÜN BU SİTEDEN YİNE.... ELEKTRONİK SİGARAMI NE VARMIŞ SADECE NİKOTİN VERİYORMUŞ VÜCUDA O BELKİ BİRAZ DAHA ZARARSIZ OLUR ... AMA BEN ŞAHSIMA KONUŞİM SİGARADAN NEFRET EDİYORUM BU YÜZDENDE ÇOK TARTIŞTIM SİGARA İÇMEYENE SAYGI YOK... BEN OFİSTE KENDİMİ NASIL KORUYCAĞIMI ŞAŞIRDIM... YAN ETKİSİ ÇOK FAZLAAA

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gulseren sen gonalfın hangısını soruyon ılaclar pahalılasmıs baya ya napcaz bız 1050 lık olanı 700 ytl 450lık olanı 300ytl bu arada puregon 600luk 450ytl olmus ıyımı bı dunya para ya allahım sen yardım et bıze

Sedacim Bunu Bende Bu Akşamdan Denemeye Başliycam Bende Yaklaşik 1 Haftadir, Keçiboynuzunu Kaynatip Keçiboynuzu Pekmeziyle Kariştirip Sabah Akşam Içiriyorum Findik Fistiğida öyle Yiyordu... Canim şimdi Benim Için Aslinda En önemlisi Bunu Yedirdikten Sonraki Ilk Tahlili Ne Zaman Yaptirdi Eşin. çünkü Bizim Için önemli Olan 2 Hafta Içinde Etki Edicek Birşey Olmasi Ki Normalde Spermde 6 Ayda Bir Yenilenen Birşey Olduğu Için Umutsuzum...

gulseren sen gonalfın hangısını soruyon ılaclar pahalılasmıs baya ya napcaz bız 1050 lık olanı 700 ytl 450lık olanı 300ytl bu arada puregon 600luk 450ytl olmus ıyımı bı dunya para ya allahım sen yardım et bıze

CANIM ŞAKA GİBİ ÇOK PAHALI YAAAAAAAAAAA senağlama senağlama
YA ASLINDA BEN DAHA DOKTORUN GONAL F Mİ YOKSA PUREGONMU VERİCEĞİNİ BİLMİYORUM ADETİN 3. GÜNÜ GİDİNCE HANGİSİ VERİCEKSE ARTIK... SADECE FİYATINI MERAK ETTİM :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

gülserencim 1 ay sonra yaptırdık 1 milyon arttı ve haraket hızı yükseldi. ONE A DAY MEN vitamin var sabah akşam tok karnına onuda kullansın bi de selenyum etkiliymiş selenyum mineral olduğu için toprakta yetişen sebzelerde varmış en çokta havuçta bulunuyormuş ben soyuyorum tavşan gibi yiyor tıkır tıkır yapmadığımız şey kalmadı valla ama bunların faydasını gördük. sen istanbulda ne tarafta oturuyorsun ve hangi dr gittin ?

Seda♥Recep;1474556 .!.:
gülserencim 1 ay sonra yaptırdık 1 milyon arttı ve haraket hızı yükseldi. ONE A DAY MEN vitamin var sabah akşam tok karnına onuda kullansın bi de selenyum etkiliymiş selenyum mineral olduğu için toprakta yetişen sebzelerde varmış en çokta havuçta bulunuyormuş ben soyuyorum tavşan gibi yiyor tıkır tıkır yapmadığımız şey kalmadı valla ama bunların faydasını gördük. sen istanbulda ne tarafta oturuyorsun ve hangi dr gittin ?

SAĞOL CANIM, BİZİMKİDE HAVUCU SEVİYOR NEYSEKİ,, BEN ÜMRANİYE TARAFINDA OTURUYORUM FULYADA İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM...

Kissslarrrrrr Birşey Sorucam Unnuttum Sabahtan Beri Meraklaniyordum. Göbeğimin Içinde Pudramsi Birşey Oluştu Böyle Beyaz Lucrindenmi Acaba Bi Fikriniz Varmi?

3 yıllık evli olmak 3 aşılama yaptırmak rahim filmi yani hsg kan tahlilleri sperm tahlilleri hepsini hazırlayıp fakülte hastanesine götürüyorsun heyete giriyorsun eğer onların değerleri gibiyse sana rapor veriyorlar yoksa vermiyorlar...

ben kendi adıma tedaviye yarın başlıyacaz doktor nsl bir tedavi uygular fikrimde yok ama rapor almak için 3 aşılama denemesi gerekmiyormu
arkadaşlar şu ilaç fiyatlarına bakıp dönecem birazdann merak ettim yumurtlama ilaçlarını

ya hepınıze soruyorum neden rapor cıkartmıyosunuz tupbebek raporu ya

YA CANO ŞİMDİ RAPOR İÇİN 3 AŞILAMA İSTİYORLAR BANADA ZOR GELİYOR YIPRANIRIM DİE BİRDE EŞİM İZİN ALAMIYOR DEVLET HASTANELERİDE BİLİNDİĞİ GİBİ UĞRAŞMAK GEREKİYOR YOKSA KİM İSTEMEZ YARISINI ÖDEMEYİ. KREDİ ÇEKİCEZ BU İŞLEMLER İÇİN senağlama :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X