Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Seda♥Recep;1484569 .!.:
sorun sendemi eşinde mi? 3 yıllık evli olmak 3 kez aşılama yaptırmış olmak 2 resim tahliller raporlar vs hepsi zor iş bunları yaptırıp uğraşmak
canım ya kimseleri tanımasakta herkes için birşeyler yapmak bilgi vermek uğraşmak,güzel değilmi ben her sabah uyandığımda acaba bugün hamiş haberi varmı diye düşünüyorummmmmmm

melekoğlum ilaçlı hsg yani rahşm rontgeni çektiricen tüm hormon tahlillerin eşinin spermiyogramı ve tüm hormon tahlilleri eşinin ve senin 2 resim evlilik cuzdanı 3yıllık evli olmak 3kez aşılama yaptırmak bu dosyayı hazırlayıp başvuru yapıyorsun bunlar son 1ayda yapılmış olucak ve başvurular acayip çok heyet toplanıp senin başvuruna gelene kadar baya zaman geçiyor çok gidip geliyorsun

tüp bebeği hangi hastanede yaptırdın ve tuttu ve öteki hastaneler hangileriydi bende yaptırıcam o yüzden soruyorum içime şüphe düştü şimdi istanbuldansında bende istanbuldayım korktum yani söylermisin o hataneleri

benimki tuttuğu için hiç bişey söylenmemişti dr 3 gün önce görüştüm bu kadarını öğrendim önümüzdeki ay hastalandığımda gidicem hemen başlayalım diyo

Seda♥Recep;1484603 .!.:
tüp bebeği hangi hastanede yaptırdın ve tuttu ve öteki hastaneler hangileriydi bende yaptırıcam o yüzden soruyorum içime şüphe düştü şimdi istanbuldansında bende istanbuldayım korktum yani söylermisin o hataneleri

bencede canım yardımcı olun birbirinize iyiyi kötüyü bilinnnn ona göre tedbir alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

internatıonal engin oral ve ekibi tavsiye ederim ben memnun kaldım inşallah parayı denklersem yine oraya gitmeyi düşünüyorum

tüp bebeği o yaptı bebekte sorun yoktu daha sonra kontrole başka biyere gttin oradamı sorun ortaya çıktı ve başka hastanede aldırdın diğer hastanelerin adı ne?

Seda♥Recep;1484625 .!.:
tüp bebeği o yaptı bebekte sorun yoktu daha sonra kontrole başka biyere gttin oradamı sorun ortaya çıktı ve başka hastanede aldırdın diğer hastanelerin adı ne?
ay canım ya nasılda telaşlandın allah bizleri emin ellerle buluştururda keşke demesekkkkkkkkkkkkkkk

ayyyy çok zor yaaaaaaaaaaaa offffffffffffff ben daha araştırıyorum aşılamadan olmayınca çok iyi araştırıp ona göre gidicem biyere

doğan hast batı bahat hast buralara dikkat ben memnun kalmadım bunlarıda yakın olduğu için tercih etmiştim hata yapmışım

evet tamam canım bunları anladım tüp bebeği yapan engin oral mıydı? eğer kromozomlarla alakalıysa nasıl dikkat edilmedi mi yapılırken böyle hatanın olmaması lazım

Back
X