Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

bende geldim kızlar özür dilerim kafanızı karıştırdım galiba sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten dün moralim çok bozuktu ne yazdığımı bilmiyorum sizden sonra okuduğumda yalnış şeyler yazdığımı düşündüm ne bilim işte kendimi hiç ii hissetmiyorum bu okadar zor bi durumki allah kimseye böyle acı vermesin bizimde bian önce kucaklarımız dolsun inşallah

Ya Ağlamak Istiyorum Bugün Iğnemi Yanliş Yaptim.
Yaparken Takildim 10'a Ayarliyoruz Ya Ben Onu 5'e Ayarladim Siyah çizgiyi Yanliş Gördüm Yani Of Yaaaa Doktorumu Ariycam çok Geç Oldu... Içime Kurt Düştü Yaparken Zorlanmiştim şiringayi Aldim Baktim Ve Yanlişmiş Gerçekten.... Ya Birşeyler Ters Gidiyor Sanirimmmm Yarin öğlenleyin Ariycam Doktorumu Ayip Olmaz Umarim Pazar Pazar :(

merhaba kızlar çok alemsiniz benide aranıza alın sohbetinize özendim

Seda♥Recep;1484521 .!.:
Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhatli ve hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşıyoruz üzülsekte
cnm gulseren korkma inlş bıse olmaz sakın ol dr haber alınca bızede sole melekoglum hosgeldın aramıza sedacım bencede ozel yaptırıyorsan dırek asılama yapmadan mıkroenjeksıyon deneyın sansınız daha yuksek cunku

canlarım o gun yazmıstım gene yazıyom tupbebek raporu ıcın gereklı olanları hem erkek hem kadın ıcın( 2 adet resım nufus cuzdanı fotokopısı her ıkı esınde evlılık cuzdanı fotokobısı fotograflı sayfa ve evlenme tarıhını gosreren sayfa 1 adet spermıyogram 1adet erkek faktorı ıse 3adet en az 15 gun arayla 1tanesı klınıgımızde yapılmıs olacak hsg fılmı ve raporu hormon tahlılı son 1ay ıcınde yapılmıs olcak daha once asılama yapılmıssa 3kez asılama yapıldıgına daır yazı yapılmıssa laporaskopı ve hıstereskopı epıkrızı vukuatlı nufus cuzdanı ornegı her ıkı es ıcın )melekoglum bunlar lazımeger sorun sendeyse erkek ıcın 3tane spermıyogram vardıya onun sadece son ay ıcınde cekılmıs olanından bır tane lazım raporu cıkardıktan sonra ıkı resım ve raporunla ılac raporunu kolaylıkla alıyosun tupbebek raporu bır senelık ılac raporu aylık cıkıyor

:mymeka: hepınızı dovecem ha bu ne stres ya unutmayın stres en buyuk dusmanımız hastaneye gırdıgınızde ıcınızde bı huzur olusuyosa dr gorunce rahatlıyosanız tamamdır acaba yanlısmı oldu ya yapamazsa vsvsvs bunlar hep olumsuzluk getırır bunları kafanızdan atın ve benın dr unm basaracak inş once allaha sonra dr guvenın gerısı sıze kalmıs stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkktamammı:mymeka:

yahuuuuuuuuuuuuu kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesınız

ya gelınsene kızlar bak tek kaldım ıyımıııııııııııııııııııııı

sanırım kımse yok ben bıraz formları dolasıyorum kandınıze ıyı bakınnn

arkadaslar ben kactım yarın gorusuruz kendınıze ıyı bakın optum haepınızı stres yok ona gore

Sperm Testi

Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- "Bunu doldurup yarın bana getirin" der...
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. İhtiyar anlatmaya başlar:
- "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış:
- "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş.
İhtiyar yanıtlamış:
- "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü."

merhaba swetlana nasılsın canım diğerleri yok galiba henüz gelemediler

MELEKOĞLUM MERHABA ARAMIZA HOŞGELDİN. YAŞADIKLARINA ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞLERİN OLUR İNŞALLAH... ALLAH KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...

BENDE İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUM...

:emir_bebek::emir_bebek:

Kissslarrrrrrrr Hadi Sizi Bekliyorum Hafta Sonu Sohbet Koyuymuş Bayaaaa...

Doktorumu Aradim şekerler Kalan 5'i Sonra Tamamlasaydin Keşke Dedi :( çarşamba Gününe Kadar Hasta Olmazsan Gel Dedi Bide...

Back
X