Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

slm kızlar, Allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah . Burada bulunan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum.Bugün tüp bebek :emir_bebek:merkezine gidicem kolumdan lucrin aşısı yapıcaklar çok heyecanlıyım :dance::teytey::dance:

canım sen nasıl karar verdin tüp bebeğe rahatsızlık neydi

ayrıca ben de antalyalı sayılırım üniversiteye kadar orada büyüdüm dokuma mevkiinde

canım arkadaşım, ben kepez tarında dsi nin yanındaki tüp bebek merkezine gidiyorum. Doktorumun adı opr.dr. Kemal Özgür

hayırlı olur inşallah bende özel anadolu hastanesine yaptırdım başlamamış olsan tavsiye ederdim inan hemde ilk denememde oldu hayırlı olsun arkadaşım inşallah bebişlerine kavuşursun:1hug:

Merhaba Kisslarrrrrr, Lucrin Kullanan Arkadaşlar Kutunun Içindeki Silmek Için Kullandiğimiz Küçük Mendiller Varya Onlar Bitti Eczacida Bi şişe Içinde Alkolmü Ne Verdi Sizce Birşey Olurmu?

hayırlı olur inşallah bende özel anadolu hastanesine yaptırdım başlamamış olsan tavsiye ederdim inan hemde ilk denememde oldu hayırlı olsun arkadaşım inşallah bebişlerine kavuşursun:1hug:

ACELE ABLA HOŞGELDİN BU FORMDA GÖRMEK NE GÜZEL SENİ VE BEBİŞLERİ yerimseniben :emir_bebek: :emir_bebek:

Merhaba Kisslarrrrrr, Lucrin Kullanan Arkadaşlar Kutunun Içindeki Silmek Için Kullandiğimiz Küçük Mendiller Varya Onlar Bitti Eczacida Bi şişe Içinde Alkolmü Ne Verdi Sizce Birşey Olurmu?

tatlım o bittiyse iğne vuracağın yeri kolanyalı pamukla sil ben son 4 iğnemde felan kolanyalı mendil kullandım ay pek kibarsınız:roflol:

dr d kontrol verdı onu kullanıcam bıtınce gıdecem sanırım lucrıne baslarız basladık hadı hayırlısı inş

canım iyice araştır doktorunu ve bence biran evvel başlamaya çalış. bende siteye hala alışamadım... :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşım sen tedavi oluyormusun hangi aşamadasın,doktorun kim.ben 2 aşılamamda negatif sonuç aldım onun için tedavimi biraz dondurdum.teni bi doktorda tedaviye başlarsam 3. aşılamada olumlu cvp almak istiyorum artık

slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kımse yokmu kıslar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzya

MERHABAAAAAAAAAAAAA BEN SABAHTAN BERİ BURDAYIM SEN NERDESİN.

HATİCE BEN DİREK TÜP BEBEKLE BAŞLADIM 1. DENEMEM LUCRINE KULLANIYORUM ŞUAN... İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM.:emir_bebek::emir_bebek: TANIŞTIRIM BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM Şeniz :sm_cool:

MERHABAAAAAAAAAAAAA BEN SABAHTAN BERİ BURDAYIM SEN NERDESİN.

HATİCE BEN DİREK TÜP BEBEKLE BAŞLADIM 1. DENEMEM LUCRINE KULLANIYORUM ŞUAN... İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM.:emir_bebek::emir_bebek: TANIŞTIRIM BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM Şeniz :sm_cool:
dr geldım baktım kımseler yok forumları gezdım kısmetse basladık bakalım sımdılık dkontrol hapı vrdı onu kullanıcam 21gun onun 20gununde gıdecem sanırım ozaman lucrıne baslıycaz hayırlısı

Back
X