Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

slm biraz yavaş yazıyorum geç cvp gelirse kusura bakma.şuan hangi aşamadasınız tedavilerde bu kadar ngtf cvp alan ve yıkılan benmiyim

TABİYKİDE TEK SEN DEĞİLSİN AYRICA SORUNUNU BİLMİYORUM AMA AŞILAMAYLA BAŞLADIĞINA GÖRE ÇOK CİDDİ BİRŞEY OLMAMALI HALİNE HATTA HALİMİZE ŞÜKRETMEMİZ GEREKİYOR TÜP BEBEK DENEME ŞANSLARI OLMAYAN İNSANLARI DÜŞÜN. :emir_bebek: :emir_bebek:

slm biraz yavaş yazıyorum geç cvp gelirse kusura bakma.şuan hangi aşamadasınız tedavilerde bu kadar ngtf cvp alan ve yıkılan benmiyim

onemlı degıl ınankı tek yıkılan sen degılsın benımde basıma geldı buradakıler saolsun bak tekrar baslıyorum oysakı ılk tedavım daha yenıydı yanı sımdı yenı basladım ben d kontrol kullanıcam kıst olusmasın dıye hapların 20gunden ıtıbaren sanırım lucrın baslıycaz sonr agonalf ondan sonra sıksık yumurtalar kontrol edılecek ve ıstenılen buyukluge gelınce catlatma ıgnesı var catlatma ıgnesınden 36saat sonra yumurtalar toplanıp spermle bırlestırılıp dollenmeye bırakılacak ve dollenen yumrtalar rahme konacak ondan sonra 12gun ıstırahat var ama ılk 3gun cok onemlı hıcbır ıs yapılmayacak sadece lavabo ıcın klkılacak sonrakı gunler kalkabılırsın ama ıs yapılmayacak ve 12gun sonra kan testınde gebelık kontrolu var bu kadar

MERHABAAAAAAAAAAAAA BEN SABAHTAN BERİ BURDAYIM SEN NERDESİN.

HATİCE BEN DİREK TÜP BEBEKLE BAŞLADIM 1. DENEMEM LUCRINE KULLANIYORUM ŞUAN... İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM.:emir_bebek::emir_bebek: TANIŞTIRIM BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM Şeniz :sm_cool:
dedigm gibi 2 aşılama oldum umduğum gibi olmadı sanırım çevre etkisiyle birazda ben çok sitres yatım iyice bunaldım doktorumada güvenim kalmamıştı bırakmak zorunda kaldım bitanem şuan nasıl ve kimde tedaviye başlıcam bilmiyorum

dedigm gibi 2 aşılama oldum umduğum gibi olmadı sanırım çevre etkisiyle birazda ben çok sitres yatım iyice bunaldım doktorumada güvenim kalmamıştı bırakmak zorunda kaldım bitanem şuan nasıl ve kimde tedaviye başlıcam bilmiyorum

CANIM ASLINDA BU TEDAVİLERİ YAKINLARA SÖYLEMEMEK HER ZAMAN EN İYİSİDİR. BU ARADA SEN BENDEN 2 YAŞTA KÜÇÜKSÜN OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK. İSTANBULDA OLSAN SEÇENEK ÇOK AMA ORALARI BİLMİYORUMKİ. BURAYA GELME ŞANSIN YOKMU?

Back
X