Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

CANIM ASLINDA BU TEDAVİLERİ YAKINLARA SÖYLEMEMEK HER ZAMAN EN İYİSİDİR. BU ARADA SEN BENDEN 2 YAŞTA KÜÇÜKSÜN OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK. İSTANBULDA OLSAN SEÇENEK ÇOK AMA ORALARI BİLMİYORUMKİ. BURAYA GELME ŞANSIN YOKMU?

ankaraya başvurcam sanırım hem gidip gelmesi daha kolay gibi en azından yakın

Hatice Canim Insanlara Eğlence Oluyor Böyle Durumlar, Nasil Laf Yapicaklar Işte. Sen Başkalarini Takma Onlar Böyle Durumlardan Daha Mutlu Olurlar Bence Bundan Sonraki Aşamalarin Hiçbirinden Kendi Ailenize Dahi Söz Etmeyin. Bir Süre Ara Verdik Diyin Sonrada Kendiliğinden Oldu Dersiniz..... Emin Ol Daha Iyi Olur. Bu Arada Sen Hala Sorununu Söylemedin?

ilk başlarda umutsuz değildim ama tedavim konusunda millete açıklama yapmaktan bıktım sanki böyle olmasını ben istiyorum böylebi izlenim var millette sorma şekilleri bile değişik

seni üzen buysa açıklama arkadaşım mecbur değilsin Çok üzgünüm çoook:emir_bebek::emir_bebek:bak bunlarda senin inşallah biz çok bekledik allah bize çift çift vercek inşallah

cnm tabıkı dualarımız senınle ve dıger arkadaslarla sızde bana dua edın bu sefer olsun inş ama sen hamıs olacan kıs

CANIM YA ÇOK İYİ NİYETLİSİN İNŞALLAH MÜCADELE EDEN HERKESİN OLSUN.

BEN ÇIKIYORUM CANLARIM EVE GİDEM YEMEK YAPEM KENDİNİZE ÇOK ÇOK İYİ BAKIN MÜMKÜN OLDUĞUNCA RAHAT OLUN KOCALARINIZLA KAVGA ETSENİZ BİLEM TINLAMAYIN :roflol: TEDAVİMİZİN YOLUNDA GİTMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞEY BUNLAR ÇOOOOOKKKKKKK ÖPÜYORUM Şeniz Şeniz

CANIM YA ÇOK İYİ NİYETLİSİN İNŞALLAH MÜCADELE EDEN HERKESİN OLSUN.

BEN ÇIKIYORUM CANLARIM EVE GİDEM YEMEK YAPEM KENDİNİZE ÇOK ÇOK İYİ BAKIN MÜMKÜN OLDUĞUNCA RAHAT OLUN KOCALARINIZLA KAVGA ETSENİZ BİLEM TINLAMAYIN :roflol: TEDAVİMİZİN YOLUNDA GİTMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞEY BUNLAR ÇOOOOOKKKKKKK ÖPÜYORUM Şeniz Şeniz

cnm o senın ıyılıgın:utangac: gorusuruz kendıne ıyı bak hadı gıt yemek yap adamkızacak sımdı :oklava:

Back
X