Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten öyle bu konularda maddiyatı önemsemiyoruz verdikçe veriyoruz fakat bu gördüğüm tedavi paralarına ben en az 2 kere tüp bebek yaptırırdımBak ya ellerine düşmeye görelim desene.Allah işinin ehli doktorlarla karışılaştırsın ya psikolojik destek te çok önemli.
tam anlamıyla rahatsızlığın şu çözümüde bu diyen olmadı
ilk konulan teşhis rahim kalınlaşmasıydı sonra arkası geldikçe geldi şimdi sorun ne inanki bende bilmiyorum
inş güzelim şimdi korkumdan konyada doktora gözükemiyorum onun için ankara istiyoruz bide ordaki doktorların tadına bakalımAynen öyle.Bizde artık şaşırdık sorun ne inan bilemiyoruz, çorap söküğü gibi bi kere kendi kendine doğuramıyosan ardı arkası kesilmiyor sorunların.İnşallah kısa zamanda hayırlı bebişlerimize kavuşuruz canım bizde..
darkinlife canım slm nbr nasıl durumlar yumurtlama takibi yapıyonmu
inş güzelim şimdi korkumdan konyada doktora gözükemiyorum onun için ankara istiyoruz bide ordaki doktorların tadına bakalım
benim 2.doktorum mehmet beyle 3.doktorum dilek hanım çok samimi arkadaş çıktılar buna ne dersinAnladım canım.
Bende ilk kez gittiğimde adam yumurtlama takibini yaptı sende yumurtlama yok dedi.Bana ganaphone verdi şu günler ilişki dedi.Olmadı bi kaç ay sonra başka bi doktora gittik herşeye bakıldı orda a dan z ye ve yumurtlama var dendi.sol tüp kapalı çıktı.ordada eşimin spermlerinde ileri hareketli yoktu A+B ise yüzde 60 felandı.Bana aşılama tavsiye ettiler ama öncesinde 6 ay daha deneyin dediler.
ben geri ilk doktora gittim böyle böyle dedim.Hatta bunların yaptığı sonuçları da begenmediklerini söyledim.Karşı çıktı ne aşılaması ne laparoskopisi sen deneme tahtasımısın dedi.Baktım adam tedavinin en başından başlayacak yine gitmedim bi daha.Ya olmuyo işte kendi kendine daha zorluyo adam.
Sonra 2 ayrı doktorla bağlantı halindeyim şimdi.Birisi Konyada dediğim.Aşılamayı o yapıyor.Ama 2 dir tutmadı umudum çok kırıldı açıkcası.
benim 2.doktorum mehmet beyle 3.doktorum dilek hanım çok samimi arkadaş çıktılar buna ne dersin
aşılamalarımın ikiside mehmet beyin merkezinde yapılmıştı meğer biri emek parası diğeride kira parası alıyormuş herşey anlaşmalı
Neyse haticecim ben çıkıyorum.Görüşmek dileğiyle gelişmelerden haberdar olalım canım.Öpüyorum kendine çok iyi bak
:1hug:
aşılamalarımın ikiside mehmet beyin merkezinde yapılmıştı meğer biri emek parası diğeride kira parası alıyormuş herşey anlaşmalı
öyle hicrancım inanki çok yoruldum beynim yorgun düşünmekten dinlenmek benimde hakkım değilmiallah iyi doktra denk getirsin hepimizi yahu doktor moktor diyoruz ama iyiside var kötüsüde görevini tam anlamıyla yapana rastlat bizi allahıııııımmmmmmm.
sesimi duyan var mı arkadaşlarrrr