Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

sımdıden sole barı buseferde nıye erken haber vermedın demesın gıcık sey :mymeka:patronuna

YOK CANIM O NİE ERKEN HABER VERMEDİM DİE LAF ETMEMİŞTİ. YURT DIŞINDAN CUMARTESİ DÖNMÜŞTÜ OFİSE GELDİĞİ İLK GÜNDÜ PAZARTESİ BENİMİ BEKLEDİN MANASINDA DEMİŞTİ AMA CANIM ŞUAN İNAN LAF SÖYLÜYCEK YER ARANIYO BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL. :emir_bebek: :emir_bebek:

kizlar sizdemi tup bebektesiniz yoksa asilamamiydi sizlerinki?valla hepiniz icin dua ediyorum insllah olur birer meleklerimiz

Sinem8484 iyiyim canım fazla ağrın olmadı.Evet doktorlar hiç hamile kalmayanlara yakma önermiyorlar galiba.Oldu bi kere napalım zaten olmuyodu :)
Hatice1984 canım ilaç vermedi doktor.iyiyim ağrım yok gibi, hafif karın ağrısı gibi belli belirsiz bişe var.akıntı oluyo sarı sarı hani bi yerin yanınca sarı su akar ya öyle.Bakalım yaram izin verirse ben önümüzdeki adetimde tekrar aşılama deneyip yine olmazsa tüp bebek raporu alcam.Hayırlısı artık.
Uslecim ilaç vermedi doktorum.Vermiyorum dedi, zaten yakmak ta pek istemedi ama benim canım çok yanıyo diye istedim ben.Yara pek önemli gözükmüyor küçük dedi.Ama bana cehennem azabı yaşatıyor.Kurtulurum inşallah tek saensta.
Gulseren4434 sağol canım teşekkürler iyi dileklein için.İnşallah güzel sonuçları olur bu işlemin..Güzel habareler veririrz inş.
Swetlena senden naber canım iyi gidiyor heralde haplar dışında ;)
İnşallah nüfus patlaması yaparız kızlar :))

Back
X