Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

Keşke doktora bi sorsa.Bazen onların kafaları çok dalgın olabiliyor.Acaba değerlerde mi bişey vardı yoksa karıştırdı mı hastaları?
Sanada geçmiş olsun canım.

bilmiyorum ki baştan beri kullanıyor dr karıştırcanı sanmam çünkü sürekli iletim halindeler şekerler sizinsohbetinize doyum olmaz ben kaçmak zorundayım öpüldünüza.s.

demin okudumda seker hastaligi hapi hakkinda ilacin ismi neydi aceba ? bende kullaniyorum sekerim yok ama herhalde bi hormonun duzensiz duzelmesi icinmis merak temeyin

hosbulduk canim iyiyim evet daha onceki sayfalarda yazmistim iki kere mikro yaptim malesef tutmadi.1.ayda tekrar deneyecem 6embriyom var dondurulmus bakalim hayirlisi

hosbulduk canim iyiyim evet daha onceki sayfalarda yazmistim iki kere mikro yaptim malesef tutmadi.1.ayda tekrar deneyecem 6embriyom var dondurulmus bakalim hayirlisi

İnşallah tutar bu sefer hayırlısıyla.Yurt dışında bu konuda fazla başarı sağlanamadığını duymuştum, o yüzden bu sefer de olmazsa Türkiye de deneyecekmisiniz?Türkiye bu konuda epey geliştirdi kendini.İlk sıralarda başarıda.
İnşallah olur da bi dahaya gerek duymazsın.

insallah olmazsa bu yaz gelmeyi dusunuyorum ama tabiki umarim gerek kalmaz.canim senin sorun neydi tam olarak?nasil tedavi goruyosun

Günaydin Kisslarrrrr Nasilsiniz Bakalimmmm? Ya Arkadaşlar Bu Stres Tam Olarak Neyi Etkiliyor Yani Bu Tedavideki Zarari Neye! Yumurta Oluşumunumu Engelliyor Bebişin Tutunmasinimi? Saçma Bir Sorumu Yoksa?

Günaydin Kisslarrrrr Nasilsiniz Bakalimmmm? Ya Arkadaşlar Bu Stres Tam Olarak Neyi Etkiliyor Yani Bu Tedavideki Zarari Neye! Yumurta Oluşumunumu Engelliyor Bebişin Tutunmasinimi? Saçma Bir Sorumu Yoksa?
canım stres her şeyi etkiler şimdi sen tedavidesin tabiki stres oluyor ama sen bunu düşünceyle yok etmelisin bu senin elinde hep güzel şeyler düşün bebişlerini düşün tedavi sürecinde olumlu olumsuz her şey olabilir sen olumlu olana takıl inan daha kolay olur dua et bizlerde duacıyız rabbim herkese yaşatsın o mutluluğu allah istedikten sonra olmaz denilen bile oluyor canım :emir_bebek::emir_bebek:

canım stres her şeyi etkiler şimdi sen tedavidesin tabiki stres oluyor ama sen bunu düşünceyle yok etmelisin bu senin elinde hep güzel şeyler düşün bebişlerini düşün tedavi sürecinde olumlu olumsuz her şey olabilir sen olumlu olana takıl inan daha kolay olur dua et bizlerde duacıyız rabbim herkese yaşatsın o mutluluğu allah istedikten sonra olmaz denilen bile oluyor canım :emir_bebek::emir_bebek:

MERHABA MELEKOĞLUM, YA ASLINDA İNAN STRES YAPMIYORUM AKSİNE HEYCANLANIYORUM AMA ŞU İZİN MESELESİNE STRES YAPIYORUM BU DA ETKİLERMİ ACABA? :emir_bebek: :emir_bebek:

MERHABA MELEKOĞLUM, YA ASLINDA İNAN STRES YAPMIYORUM AKSİNE HEYCANLANIYORUM AMA ŞU İZİN MESELESİNE STRES YAPIYORUM BU DA ETKİLERMİ ACABA? :emir_bebek: :emir_bebek:
canım ya bu kadarda ince düşünme sen tedavinde strs yapma etrafada fazla takılma yeter ssk yokmu rapor alıp bu süreçte işten uzak kalsan daha iyi olur

canım ya bu kadarda ince düşünme sen tedavinde strs yapma etrafada fazla takılma yeter ssk yokmu rapor alıp bu süreçte işten uzak kalsan daha iyi olur

AYNEN BENDE RAPOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA NASIL ALICAM BİLMİYORUM DOKTORUM SSK'DAN DİİL SONUÇTA YARIN DOKTORA NASİP OLURDA GİDEBİLİRSEM :1rolleyes: SORUCAM... AYARLAYABİLİRMİ DİE:emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X