Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

adetin 21. gününde progesteron testi yaptıran vra mı? ben hiç yaptırmadım dr umda söylemedi ama 2 aralıkta adet olursam inşallah olmam 21. gün yaptırıcam o testi merak ettimmm

Seda♥Recep;1558397 .!.:
adetin 21. gününde progesteron testi yaptıran vra mı? ben hiç yaptırmadım dr umda söylemedi ama 2 aralıkta adet olursam inşallah olmam 21. gün yaptırıcam o testi merak ettimmm

hormon testımı acaba ben progestan testı yaptırmadım hormonsa eger adetın 2 yada 3gunu kan alıyorlar okadar kıs hastalannam demıssın inş hamıs olursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek:ahada bebıslerın inş

Seda♥Recep;1558397 .!.:

sedacım benim arkadaşımda cumartesi yaptırıcak oda bana bugün sordu herkes adetin 3. günü yaptırıyor benim doktorum neden 21. günü istedi die a.s :emir_bebek: :emir_bebek:

ben geldim off moralim bozuk kızlar ya her ay aynı olucakmı olmucakmı artık unutmak istiyorum olmucak diye kendimi alıştırdım

yok canım ben geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef 2-3 ay sonra mikroenjeksiyon deniycez yapılıcak bişey kalmadığı için senin nedir?

canim bende iki dfa mikro yaptim.ikincisinide bu ay yapmistim malesef olmadi .1ayda tekrar deneyecem bu sefer 6 dondurulmus embriyom var bakalim

Back
X