Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

inşallah arkadaşım biran önce hamiş kalında valla şanslısınız ben size yardım ederim o zaman şimdi teyzesi biz çıkıyoruz kendine çok iyi bak öptük seni inşallah gülserende iyi haberlerle gelir

inş cnm hadı gıt dınlen yıgenlerıme ıyı bak benı oraya getırtme hadı bende sızı optum kendınede ıyı bak tabıkıŞenizbu sana ŞenizŞenizbunlarda fasulyelere:nazar::nazar::nazar:

kıslar bende cıkıyorum gene gorusemedık kendınıze ıyı bakın yarın gırebılırsem( gezmeden elım degerse eger )gorusuruz hepınızı optum

swetlana,darkinlife,meralun,gülseren nerdesiniz yaa sesiniz çıkmıyor?

Ben dün gezmeye gittim uğrayamadım.Bugünde dışardaydım şimdide siz yoksunuz:(
Swetlena doktor bey çok ilgili gerçekten geçen yine aradı sağolsun bizi.
Şanslısın yani.
ACELE Kıs yegen mi kuzen mi ne istiyo fasulyeler ona göre yapalım :roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin senin ne güldürdün beni böle :)
Kızlar hepiniz iyimisiniz?
Benim başım hafif dönüyor midemde hafif bulanıyor yoksa hamilemiyim:roflol:

Bişey yapmadanda belki kalınıyodur :Ppp
Neden acaba ya bu ay ilaçta kullanmadım ki...

Şanslısın yani.
ACELE Kıs yegen mi kuzen mi ne istiyo fasulyeler ona göre yapalım :roflol::roflol::roflol:

günaydın güzelim umarım hamilesindir rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.görüşmek üzere öpüldünüza.s.

Günaydin Kisslarrrrrrrrrr Nasilsiniz? Güzel Bir Hafta Geçirmenizi Diliyorum Yilin Son Ayi Güzel Bitsin :)
Kisslar Bugün Doktora Gideceğim Dualarinizi Esirgemeyin Benden :)
Heralde Belli Olur Ne Zaman Toplanacaği Artikin

Günaydin Kisslarrrrrrrrrr Nasilsiniz? Güzel Bir Hafta Geçirmenizi Diliyorum Yilin Son Ayi Güzel Bitsin :)
Kisslar Bugün Doktora Gideceğim Dualarinizi Esirgemeyin Benden :)
Heralde Belli Olur Ne Zaman Toplanacaği Artikin

canım ne kadar neşelisin:sm_cool:

bu neşeyle ilk senin bebişin olacak hayırlısı:emir_bebek:

Allah nazar etmesin:nazar:

inşallah dr randevunda herşey yolunda gider:1rolleyes:

Gülseren Hadi Hayirlisi Olsun Belki De 2008 E Hamile Olarak Girersin Süper Olur Inş. Canim Ya Senin Için Dua Edicem Allah Hayirli Ve Sağlik Li Bir Evlat Verir Sana Ve Isteyen Hepimize

canım ne kadar neşelisin:sm_cool:

bu neşeyle ilk senin bebişin olacak hayırlısı:emir_bebek:

Allah nazar etmesin:nazar:

inşallah dr randevunda herşey yolunda gider:1rolleyes:

canımcım aslında çok stresliyim işten izinden dolayı ama çok şükür neşemde yerinde sırnaşık şey , iyi dileklerin için çok sağol canım benim allahım hepimize versin hayırlı evlatlar.:emir_bebek::emir_bebek:

Gülseren Hadi Hayirlisi Olsun Belki De 2008 E Hamile Olarak Girersin Süper Olur Inş. Canim Ya Senin Için Dua Edicem Allah Hayirli Ve Sağlik Li Bir Evlat Verir Sana Ve Isteyen Hepimize

canım aramıza hoşgeldin ben ilk defa görüyorum seni... ne güzel şeyler söylemişsin ağzından bal damlıyor adeta çok teşekkür ederim bu günlerimde yanımda olduğunuz için çok şanslı hissediyorum kendimi kocam bile azcık güzel söz söylemezsek beni çok mutlu ediyorsunuz.
bu arada senin problemin ne?:emir_bebek: :emir_bebek:

Şanslısın yani.

haklısın dr um cok tatlı ve ıyı hemsırelerde cok ıyı arkadasım inş bızımde bebıslerı o yapacak ve kız inş hamıssındır

hadı bakalım inş hayırlıhaberlerle donersın bende bu hafta ıı gıdecem ılacları almak ıcın 12sındede baslıycm sanırım lucrıne hayırlısı

Back
X