Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

:nazar::nazar::nazar:Kızlar ben ALLAHın izniyle bebek sahibi olma yolundayım.2. denemem de oldu.Rabbim hepinize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah. Bana da dua edin sorunsuz geçireyim inşallah.amiiinn..:nazar::nazar::nazar:

slm cnm inş allahım saglıcakla kucagına almayıda nassıp etsın darısıda bızlere inş

bekliyorum ama hala gelen olmadı.ağlıcaaam ama kız darkinlife başka yerlerdemi yazıyon burayada bişeyler çızıktırsan olmazmı?:(

kac yumıs var suana kadar gulserennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CANIM SANA ACELE ABLANIN FORMUNDANDA YAZDIM GÖRMEZSİN BELKİ, YUMİŞLERİM ÇOKMUŞ SAYISINI BİLMİYORUM AKŞAM ACİL E2 TAHLİLİ YAPILDI ÇOK YUMİŞ OLDUĞU İÇİN GONAL F'İN DOZAJINI DÜŞÜREBİLİRİZ DEDİ AMA GEREK KALMADI ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKMUŞ BUGÜN YİNE GİDİCEM BU SEFER İZİN ALMAMAK İÇİN AKŞAM 7'YE ALDIM RANDEVUMU NASIL GİDECEKSEM O SAATTE AY HEYCANLANMAYA BAŞLADIM BEN YAAAA
BİRDE DOKTORUM DEDİKİ ARTIK AZ KOŞ sırnaşık şey YUMİŞLERİN AĞRI YAPAR :emir_bebek: :emir_bebek: ALLAHIM ÇOK OLDUKLARI KADAR SAĞLIKLIDIRLARDA UMARIM Şeniz

S€LD@;1590643 .!.:
Mrb Arkadaşlr Ben Geldim Benide Araniza Alirmisnzz...

aramıza hoşgeldin arkadaşım:1hug:a.s.

tabi alırırz aramıza niye almayalımsırnaşık şey

birbirimize destek olmak için burdayız :teselli:a.s.

valla böyle olmuyor saat sözleşmesi mi yapsak
ben geliyorum kimse yok
sizde de durum genelde öyle
zaten artık kimler aktif göremiyorum

neyse iyi akşamlar kızlar..ÖPTÜM HEPİNİZİ ANNE ADAYLARI :)

Kötü Kazentatlicadiarzu:1no2:senağlama:çok üzgünüm::a015: yahuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesınızyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kıslar ben geldım 2gundur hastenelerde dolasıyom ya benı hıc ozlememıssınız askolsun soran yok

Özlemezmiyiz yaaaa aaaaaaa sendee.Bende geziyosun sandım seni.Doktordamıydın?Naptın canım benim?Nasıl herşey yolundamı?
Bizde dün seni çekiştirdik butterfly's' le bol bol :))
Kulakların çınlamadı mı hiç?
Haftaya ilaçlara başlıyosun galiba doğru mu hatırlıyorumsss:)
:1hug:

Back
X