Gebeliğe Hazırlık Tüpbebek ilaçları Hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Edaavcialtuner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
32
3
36
38
Merhaba arkadaşlar doktorum tüpbebek ilaçlarımı verdi şimdiye kadar düzenli kullandım ama bugün bir ilacı bulamadım yarın kontrolüm var oxotide diye ilaç 1 kere yapılmamış olması sıkıntı yaratır mı?

Ayrıca yumurtalarım 20, 21, 18,17, 15 ptesiye kadar kullan dedi ama kaç yok artık yoruldum şehir şehir ilaç aramaktan

Merhaba arkadaşlar doktorum tüpbebek ilaçlarımı verdi şimdiye kadar düzenli kullandım ama bugün bir ilacı bulamadım yarın kontrolüm var oxotide diye ilaç 1 kere yapılmamış olması sıkıntı yaratır mı?
O ilacın kullanılma amacı Zamanından önce çatlamasını engellemek. Doktorunuzun çatlatma iğnesini vereceği zaman bellidir. Ona göre opu işlemi yapar şimdi kullanmamanız o durumu sıkıntıya sokabilir. doktorunuza hemen danışıp dediğini yapmanız gerekli.

Eğer hala arıyorsanız bende 6 adet var yumurtam oluşmadığı için tedavim iptal oldu hala arıyorsanız bendeki iğneleri gönderebilirim

Eğer hala arıyorsanız bende 6 adet var yumurtam oluşmadığı için tedavim iptal oldu hala arıyorsanız bendeki iğneleri gönderebilirim
İyi günler bende aynı tedaviyi uyguluyorum bugün büyük bir ihtimalle benden oxotide yi istiyecekler eğer hala vermediyseniz size ulaşa bilirmiyim

merhaba elimde 3 adet ilaç var biz sonra bulamazsak diye fazladan almıştık hep dolapta kapalı olarak muhafaza edildi ilgilenirseniz ben yardımcı olayım

Back
X