• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek merkezine açılacak dava

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Arkadaşlar 1 merkezde 2 kez tedavi yaptırdım ve 16000 tl param gitti.2 tedavide de benden ne kan pıhtılaşması ve rahim araştırmaları,ne de eşimden sperm dna ları istenmişti 3.tedavi için hazırlığa bağladığımızda bizden bu testler istendi ve bende kan pıhtılaşması eşimde ise sperm dna hasarı tespit edildi.Normalde bu testleri en başta yapılması gerekli değilmiydi.Bu konuda merkeze dava açsam kazanabilirmiyim?Bu durumda olup dava açan arkadaşlarımız oldumu acaba?

Son düzenleme:
BELKİ 2. TEDAVİDE İSTENEBİLİRDİ TESTLER HİÇ DUYMADIM DAVA AÇAN KAZANAN

Size bir dosya doldurulup imzalatmışlardır mutlaka, onun içeriğinde negatif aldığınızda hastaneyi suçlama gibi bir hakkınız olamayacağı yazıyor. Kısacası şikayet etsenizde onlar bir kılıf bulurlar canım.

Tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz. İdari mahkemede olabilir. Yinede bi avukata danışın. Size imzalatılanlar maktudur hepsiniokuyamacağınız için hakim sizden yana düşünür.

Merkezin ismini vermeyim arkadaşlar. burada amacım sadece kendimi değil herkesi düşünmek. Tedaviye başlamadan tüm test ve tetkikleri araştırıp bundan sonra tedaviye başlayın. Merkezlerin amacı insanlarda para sömürmek. Avukatlarla görüşmelere devam ediyorum garanti verirlerse maddi ve manevi dava açacağım paradan çok psikolojim alt üst oldu. Para zorda olsa bulunuyor ama çare asla..

Merkezin ismini vermeyim arkadaşlar. burada amacım sadece kendimi değil herkesi düşünmek. Tedaviye başlamadan tüm test ve tetkikleri araştırıp bundan sonra tedaviye başlayın. Merkezlerin amacı insanlarda para sömürmek. Avukatlarla görüşmelere devam ediyorum garanti verirlerse maddi ve manevi dava açacağım paradan çok psikolojim alt üst oldu. Para zorda olsa bulunuyor ama çare asla..
haklısın canım çok haklısın hem de... sonuçta bu tedavide yanılma payı olamaz nasıl tahlillerinizi yapmadan tedaviye başlarlar, kesinlikle arkasında dur, insanların zaaflarından yararlanıp sömürmektir bunun adı başka bişey değil....

canım genelde 3. negatiften sonra yapıyorlar. ne yazıkki dava açsan sonuç alamazsın çünkü hiç bir merkez %100 sonuç vereceğini söylemiyor
Arkadaşlar 1 merkezde 2 kez tedavi yaptırdım ve 16000 tl param gitti.2 tedavide de benden ne kan pıhtılaşması ve rahim araştırmaları,ne de eşimden sperm dna ları istenmişti 3.tedavi için hazırlığa bağladığımızda bizden bu testler istendi ve bende kan pıhtılaşması eşimde ise sperm dna hasarı tespit edildi.Normalde bu testleri en başta yapılması gerekli değilmiydi.Bu konuda merkeze dava açsam kazanabilirmiyim?Bu durumda olup dava açan arkadaşlarımız oldumu acaba?

canım genelde 3. negatiften sonra yapıyorlar. ne yazıkki dava açsan sonuç alamazsın çünkü hiç bir merkez %100 sonuç vereceğini söylemiyor

Merkezde 2 toplamda 6.tedavim ama onlarda bunu biliyorlar. Peki bunları neden başta istemiyorlar. İsteseler belki 8000 tl zararları olacak tabii.

Merkezde 2 toplamda 6.tedavim ama onlarda bunu biliyorlar. Peki bunları neden başta istemiyorlar. İsteseler belki 8000 tl zararları olacak tabii.
6. Tedavinse ve bunu biliyorsa haklisin ama ne yazikki adalet o kadar kolay degil. Hukuk mahkemeleri para ile davaya bakar takip gerektirir bunun icin avukat gerekir eger haksiz cikarsan dosya masrafi ve avukatlarının parasinida sana odetirler. Bence merkezini degistir oraya harciyacagin para ile tekrardan sansini dene . Allah yardimcin olsun insallah nasip eder. Adalete inansam hakkini ara derdim ama ne yazikki mahkemeler adalet dağıtmaya yetmiyor

Back
X