merhaba arkadaşlar sizden ricam şudur tüpbebek raporu ile hangi hastaneye gittiniz ve başarılı oldunuz hangi hastaneyi tavsiye edersiniz rapor çıkardım merkez araştırıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum sevgilerimle...
bende aynı şeyi merak ediyordum canım.böyle bir konu açtığın için sağol.arkadaşlar yazarsanız gittiğiniz merkezleri ve fiyatlarını çok mutlu olurum bende.benim için bursa da olabiliropuyorumnanaktan
merhaba canım.bende ilk denememi memorialde raporlu yaptırdım.ama şimdi memorialde rapor geçmiyor çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım.rapor olmamasına rağmen ben yine orayı tercih ediyorum 2.tedavimdede.çünkü merkez çok önemli rapor geçiyor diye ist.tüp bebek merkezinle görüşme yaptım dr.iyi bir elektrik alamadım.kararı memorialde aldım.birde emekli sandığı olunca durum değişiyor 740 ödemiyorsun yani yaklaşık ilaçlarla 2.5 tutuyor.
teşekkür ederim cnm cevap yazdığınız için sonuçta fikirlere ve tecrübelere dayanıyor tüpbebek yaptırmak diğer arkadaşlar fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum..
slm bende eğitim araştırma hastanesinden raporumu aldım.istanbul özel umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ve çok şükür ilk denemede tuttu.hastaneye 800 tl verdik.1000 tl de ilaçlar tuttu.ben çok memnun kaldım.inşallah herkes benim gibi mutlu sonuca ulaşır.
SEVGıLERıMLE..
Bende raporumu alınca umut tÜp bebekte denemmemı yapıcam sevgı tebrık ederım rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah
enver beyde mı tedavı gÖrdÜn ben kendısınden Çok memnunum ve sorun ne ıdı ben pko luyum 2 doĞal 1 aŞılama ıle 3 gebelıĞım var ama 3.nÜde 7-8 haftalar arası kaybettım Şımdı enver bey tÜp bebek dedı bakalım hayırlısı rapormu elıme alır almaz baŞlıcam allahın ıznıyle...
Ben ıstanbul Eurofertil hastanesinde ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım. Embriyo yerleştirilinceye kadar iyilerdi ama gerisine karışmıyorlar. Benim çok fazla kanamam olduğu halde kıllarını kıpırdatmadılar. O yüzden bundan sonraki tedavilerimi asla orda yapmayı düşünmüyorum
saolun arkadaşlar cevaplarınız için bende hastane araştırıyorum istanbul ve ankara olabilr.tabi raporun geçerli olacağı bir hastane de birde bir arkadaşım var yeni ssk sı olduğu için yaralanamıyor deneyimli hastane ve deneyimli doktor olarak kimi tavsiye edersiniz.bide ücretlerini yazarsanız çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan