- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Anestezilimi oldunuz, yoksa yeterı kadar dolu deyılmıydı diyemı takıldı?Arkadaşım aynı durumu bende yaşadım bu pazartesi sonda ile doldurdular idrar torbami ama sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum sana tavsiyem başka bir yol araman yada ilaçla vs. Biseyle kontrol altına alman
Çok doğru yapmılşısnız ben 2 cı transferımde çok sıkışdım ama kırkdum dedıker sonda takıb azaldalım ıstemedım ( onda dolayı da çok kasıdım embryonu katter ıtdım negatıf oldu (, ay ısnhAllah sağlıkla alın kucağınızaHerkese merhabalar, benim transferim sırasında da sonda takıldı. Fazla sıkışık olduğum için idrarın boşaltılması gerekti. Hem de transferim anestezisizdi.
Şuan 12 haftalık ikizlerime hamileyim şükürler olsun
İşlem sırasında ufak bir sızı yanma hissetmiştim. Ama böylesi belki de daha hayırlı olmuştur. Çünkü idrar miktarına ultrasondan bakarak doktorum ve hemşire hanım istedikleri gibi ayarlamıştı.Rahim pozisyonu için daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ben
Anestezi almadan oldum yeteri kadar dolu olmadığı için takıldı ama yinede o bile yetti yani enfeksiyon olmamaAnestezilimi oldunuz, yoksa yeterı kadar dolu deyılmıydı diyemı takıldı?
Evet dolmuyunca öğle yapıyolarmış, oluyor hasaslıpınız varmış tahriş olmuş ondanAnestezi almadan oldum yeteri kadar dolu olmadığı için takıldı ama yinede o bile yetti yani enfeksiyon olmama
Benim vücudum çok hassas istememiştim aslında sonda takmayı hemşire biraz daha dolduralım dedi kendi taktı yaptıEvet dolmuyunca öğle yapıyolarmış, oluyor hasaslıpınız varmış tahriş olmuş ondan
Kendınız bol su içseydınız dolardıdaBenim vücudum çok hassas istememiştim aslında sonda takmayı hemşire biraz daha dolduralım dedi kendi taktı yaptı
Peki sonuç nasıl oldu ? ÇıkdımıBenim vücudum çok hassas istememiştim aslında sonda takmayı hemşire biraz daha dolduralım dedi kendi taktı yaptı
Ne çıktı mı?Peki sonuç nasıl oldu ? Çıkdımı
Normalde baya içmiştim ama elips görüntü kaybolsun diye biraz daha sıvı verdi işteKendınız bol su içseydınız dolardıda
12 günde kanınızda embryonub tuduğuNe çıktı mı?
Bu ayın 15inde test günüm12 günde kanınızda embryonub tuduğu
Aaa yeni yapdınız bende zann etdım zaman geçmiş hadi güzell haberler alın bebeşiniz sıkı sıkı tutsun sizeBu ayın 15inde test günüm
Amin inşallah cumlemizinkini rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsinAaa yeni yapdınız bende zann etdım zaman geçmiş hadi güzell haberler alın bebeşiniz sıkı sıkı tutsun size
AmınAmin inşallah cumlemizinkini rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?