tüpbebek yaptıranlar bi bakarmısınız

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
arkadaşlar ben 6 yıl oldu tüpbebek yaptıralı ne kadar ilaç kullandığımı unuttum. kaç menogon ve kaç tane puregon kullanılıyordu.

arkadaşlar ben 6 yıl oldu tüpbebek yaptıralı ne kadar ilaç kullandığımı unuttum. kaç menogon ve kaç tane puregon kullanılıyordu.

selam ben menogon hiç kullanmadım ama puregon kullandım 225 doz 5 gün 150 1 gün 75 1 gün toplam yedi gün buda puregon 300 lükten yaklaşık 6 kutu falan yapıyo

sende aramıza hoşgeldin kayra.....ne kadar ilaç kullanıldığını sana söylesek bile bizim söylediğimizin bir önemi yok..en iyisini doktorun bilir....sana kısa protokol mu uzun mu uygulanacak..ona göre kullanacağın ilaçlar ve miktarları değişiyor..aynı zamanda yumurtalıklarının durumu,rahim içi,adetini düzenli olup olmaması ,yaşın bile ilaçların kullanımını etkiler.....ben kısa protokolde başladım.....şimdiye kadar 3150 doz kullanmışım...1 tane 900'lık puregon,4 tane 600'lük puregon kullandım...yarın kontrolüm var....daha kullanırmıyom bilmiyorum......

kısa protokolü bilmiyorum ama menogon ve puregon ve lucrin kullanmıştım. ama dozlarını hatırlamıyorum. temmuzda tekrar başlamayı düşünüyorum. benim bir çocuğum olduğu için sgk dan yararlanamıyorum. puregon 450 tl olmuş. kaç tane gidecek diye merak ettim. teşekkür ederim ilginize.

mrb ben kısa protokol e alındım 6kutu menogon 6 tane cetrotıde teklı satılıyor.1 de olivetre çatlatma iğnesi vuruldum.

Mrb bende 10 kutu menegon kullandım 1 kutuda olivetre sonra topndı yumurtalarım

Back
X