Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Ben yaptırdım canim ama benim dollenme oldu ilerleme olmuyo 3 gunden sonra iki kere denedim orda ilkinde 3. Gune orta kalite oldu 2.de 5.gune giden orta kalite oldu ama tutmadi
Peki nasıl bir tedavi uyguladılar size ve bundan sonra nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunu

Peki nasıl bir tedavi uyguladılar size ve bundan sonra nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunu
valla canım doktora kalsa yumurta kaliten kötü dedi değişmez yapıcak bişey yok eşinin değerleri iyi dedi.yumurta kaliteside tüp bebek yapmadan belli olmazmış 2 kere denedik ikisindede sonuç aynı değişmez diyo. Bizde önce spermi araştıralım iyi iyi diyolar ama dedik kaan Aydos var ankarada ona randevu aldım temmuz ayına cok yoğunlar.onda detaylı test yapıcaz spermde dna hasarı vs bi sürü test varmış eğer bişey çıkmassa o zaman sorun yumurtada oda iyi bi yumurtaya denk gelene kadar beklicen yada devamlı tüp denicen.ama şu durumda tüp denemek pek mantıklı değil ilerlememesinin bi nedeni vardır elbet onu bulmak gerek.

valla canım doktora kalsa yumurta kaliten kötü dedi değişmez yapıcak bişey yok eşinin değerleri iyi dedi.yumurta kaliteside tüp bebek yapmadan belli olmazmış 2 kere denedik ikisindede sonuç aynı değişmez diyo. Bizde önce spermi araştıralım iyi iyi diyolar ama dedik kaan Aydos var ankarada ona randevu aldım temmuz ayına cok yoğunlar.onda detaylı test yapıcaz spermde dna hasarı vs bi sürü test varmış eğer bişey çıkmassa o zaman sorun yumurtada oda iyi bi yumurtaya denk gelene kadar beklicen yada devamlı tüp denicen.ama şu durumda tüp denemek pek mantıklı değil ilerlememesinin bi nedeni vardır elbet onu bulmak gerek.
Kaç yaşındasınız ve amh Fsh değerleriniz nasıl?

Kızlar benim embriyo larım da hiç 5. Güne gitmiyordu. Allahım izniyle d vitamini takviyesi falan yaptım.
Quenzim Q10
Omega 3
İnofolik kombi kullandım 2 ay hamd olsun 5. Güne gitti 2 embriyo. Allahım izniyle şuan hamileyim. Sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Ben belki yararı olur diye yazdım hepinize bulaşan dua edicem. Siz de edin. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Herk isteyen kadını annelik le mükafatlandırsın amiiinnn

Kızlar benim embriyo larım da hiç 5. Güne gitmiyordu. Allahım izniyle d vitamini takviyesi falan yaptım.
Quenzim Q10
Omega 3
İnofolik kombi kullandım 2 ay hamd olsun 5. Güne gitti 2 embriyo. Allahım izniyle şuan hamileyim. Sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. Ben belki yararı olur diye yazdım hepinize bulaşan dua edicem. Siz de edin. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Herk isteyen kadını annelik le mükafatlandırsın amiiinnn
canım senin ilk gebelik mi ?

Quenzim Q10
Omega 3
Aminn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 2 aydır kullanıyorum inşallsh şifa olur Temmuz'da şişli Memorial de tedaviye başlıyacaz. Siz nerede tedavi gördünüz

canım senin ilk gebelik mi ?
6 yaşında oğlum var canım. Şuan ikizlere hamileyim. Benim söylediğim vitaminleri kullanın faydası olur Allahım izniyle.

Aminn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 2 aydır kullanıyorum inşallsh şifa olur Temmuz'da şişli Memorial de tedaviye başlıyacaz. Siz nerede tedavi gördünüz
şifa olsun canım Rabbim herkesin kucağını doldursun. Ben bursadayım

Bende bi değişiklik yok canım çaresizce bekliyorum doktorlara da ara verdim sen naptin

Tatlım ben tedaviye başladım şişli memorial da suan ilaçları kullanıyorum bakalım hayırlısı.. Sen konuşmadığımız süre için de gittin mi yoksa o zaman dan beri mi beklemedesin

Ben ikinci denememden sonra beklemedeyim canim senin hikayen nasildi canım bide hangi sehirdesin

Canım ben kocaelide yim
İstanbula gidip geliyorum..

Bizde iki taraflı sıkıntı var morfoloji 0 bende de şiddetli çikolata kistler mevcut her iki tarafımda da . İlk deneme de kocaeli üniversitesinde hiç döllenme olmamıştı. . Araştırmalar ve on görüşmelerden sonra şişli memorial da semra hanımla başladık tedaviye işte bakalım.

Senin dondurulmuş embriyon vardı bahceci de yanlış hatırlamıyorsam ne oldu

Him tamam şimdi hatırladım bende kocaelindeyim benim acıbadem maslakta 2 hücreli embriyo var ilk denememdede 2 tane transfer yapıldı ama olmadı o bakalım sen memnun kalırsan bende giderim bi kaç doktor var aklımda canım ama karar veremiyorum senin ilk denemenmi canim

Tamam yazmissin canim 2 .denemen yani umuttepede yi git bey mi emek Bey mi doktorun

Yiğit bey di ama emek bey de kontrollerde denk gelmişti bana .. O zamanları düşünmek bile istemiyorum zaman kaybı oldu benim için sadece..

Canım İstanbulda bi kaç yerle görüştüm bende ama Semra hanımla konuşunca hepsini eledim .. aslında çok da ümit vari konusmamisti işimiz biraz zor demişti.. güven verdi bana eşimde aynı fikirdeydi.

Şuan için bir sıkıntım yok ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum içim rahat en azından gerisi Allahın takdiri.. bu konuda aklın karışıksa bi ön görüşme yap derim semra hanımla ..

Evet akıllandım her düşündüğüm doktorla on görüşme yapi cam ama gerçekte işimiz zor canım ama ALLAH ol derse olur neler oluyor onun için elimden geleni yapacağım hangi iğneleri verdi sana canım

Back
X