Kızlar yazısmalarınızı okudum acaba bnm sorunumda sizlerle aynı mı diye düşünmeden edemedm. İlk tüp denememde 2 gun önce negatifi gördüm. Sebepsiz infertilite denmişti. 1 yıldan fazla kendimiz denedik hiç gebelik olusmadı snra aşılamayla ugrasmak istemedm direkt
tüp bebek yaptık. Bnmde amh 1.15 flndı en sondu yas 29 ama rezervim yasıma göre az. 7 yum toplandı hepsi oldun dendi 5 tanesi 3. Gun dondıruldu. Diğer ikisinin gelişimi iyi degildi onlar imha edildi. Transfer zmnı bu dondurulmus embriyolar çözüldü 5. Güne gitmeleri istendi sadece 1 tanesi gtti digerleride imha oldu. Blast transferi yapılmasına ragmen tutmadı. Kafamda deli sorular yumlar mı kalitesizdi acaba bukdr embriyodan hiçbiri saglıklı olamadı. Doktr transferi yaparken göründüpü gbi kaliteliyse hamilr kalırsın demişti kromozom bozuklugu mu vardı acaba embriyoda bilmyrm. Hiç kendilignde gebelık düşük kimyasal fln yasamadım bir sıkıntı var ama ne. Yrn doktora bunları soracagm. Kromozom analizi ve kan pıhtışasması testi yaptrfm daha sonuc cıkmadı. Sizin tablonuza benziyormu ne dersinz?