Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

inşallah öyle olur keyra.şimdi adeti bekliyorum hsg çektireceğim sonrasında.eğer sıvı tüplerdense tüplerin alınması veya bağlanması gerekiyormuş.o yüzden moralim yerlerde.artık beklemekten bunaldım...
Canim cok merak ediyorum bendede benzer bir durum var. Cok akinti oluyormu. Ben iki kere dogal yolla hamile kaldim ilki kendi istegimle ikincisi kendiliginden dusukle sonuclandi sonra bir daha hamile kalamadim. Tuplerle ilgilide filmde her doktor farkli yorumluyor kimileri uclari kapali hidrosalpenk var diyor kimisi hic bir problem yok diyor. Ilk tedavim bu akintiya ragmen pozitif sonuclandi. Ikinci tedavimde akinti asiri artti. Muayenede soylemesi ayip sular yerlere damliyordu o derece. Ikinci negatif sonuclandi. Cok cikmazdayim. Bana bir doktor tedaviye baslayalim embriyolari donduralim ameliyat dedi tupleri kapatalim dedi. Ama oda bildigin kisirlsstirma. Bu ay aci elma yagi kullanacagim 11 gun belki acilir akintim gecer

Canim cok merak ediyorum bendede benzer bir durum var. Cok akinti oluyormu. Ben iki kere dogal yolla hamile kaldim ilki kendi istegimle ikincisi kendiliginden dusukle sonuclandi sonra bir daha hamile kalamadim. Tuplerle ilgilide filmde her doktor farkli yorumluyor kimileri uclari kapali hidrosalpenk var diyor kimisi hic bir problem yok diyor. Ilk tedavim bu akintiya ragmen pozitif sonuclandi. Ikinci tedavimde akinti asiri artti. Muayenede soylemesi ayip sular yerlere damliyordu o derece. Ikinci negatif sonuclandi. Cok cikmazdayim. Bana bir doktor tedaviye baslayalim embriyolari donduralim ameliyat dedi tupleri kapatalim dedi. Ama oda bildigin kisirlsstirma. Bu ay aci elma yagi kullanacagim 11 gun belki acilir akintim gecer
Meyra bende akıntı oluyor ama miktarı hep değişik.benim tüpler açık ama bu sıvının olması 2.kez geldi başıma.simdi adet bekliyorum bı olsam bitince hemen gidip hsg çektirerek.diktor romatizmal sorunlarda da şüpheleniyor.hem tahliller olacak hem hsg sonrasında bakacağız ama sorun tuplerden bağlatmak ya da aldırmak gerekiyormuş tabi bunlar okuduklarımız.doktor ne der bilmiyorum.

Meyra bende akıntı oluyor ama miktarı hep değişik.benim tüpler açık ama bu sıvının olması 2.kez geldi başıma.simdi adet bekliyorum bı olsam bitince hemen gidip hsg çektirerek.diktor romatizmal sorunlarda da şüpheleniyor.hem tahliller olacak hem hsg sonrasında bakacağız ama sorun tuplerden bağlatmak ya da aldırmak gerekiyormuş tabi bunlar okuduklarımız.doktor ne der bilmiyorum.
Insallah gerek kalmaz ameliyata. Benide haberdar et insallah gelismelerden. Guzel haberlerini bekliyorum bizede moral olsun insallah. Bende farkli doktorlardan yorum alacagim 11 eylule randevum var onlar ne gorus beyan edecekler ondan sonra bakacagim duruma.

İnşallah dediğin gibi olur da ameliyat falan gerekmez.artik güzel şeylerin olmasına çok ihtiyacım var.umarim sende güzel haber alırsın.bu arada ameliyatı neden kabul etmedin. Varlığı bir işine yaramadığı gibi anneligine engel oluyorsa bence düşün.ben ameliyat derse doktorlar büyük ihtimalle kabul ederim.

herkese merhaba.epeydir yazamadım ama bu sürede hsg yi hallettim çok şükür hiç sorun yok ve ameliyata gerek kalmadı.ayrıca adetle birlikte estrofeme başladım inşallah bir aksilik olmazsa 9 ekimde transfer yapılacak.lütfen dualarınızı esirgemeyin.artık güzel şeyler olsun...

Bende de sorun aynı 3.gune zor gidiyor sonra gelişim duruyor döllenme çok az oluyor yumurta kalitemin kötü olduğunu söylediler tabi 3.tedavi de söylemek akıllarına geldi birde bu durum da rapor hakkım oluyor ya onu da vermediler normalde genetik ayrıştırma için gitmiştik
Baya olmus yazisali hamile kalmissin ama dusuk olmus herhalde bi yandan uzuldum bi yandanda hamile kalmana sevindim.durumumuz ayniydi embriyolar ilerlemiyorsu sen hangi doktora gittin kendiligindenmi oldu bende hala gelisme yok

Baya olmus yazisali hamile kalmissin ama dusuk olmus herhalde bi yandan uzuldum bi yandanda hamile kalmana sevindim.durumumuz ayniydi embriyolar ilerlemiyorsu sen hangi doktora gittin kendiligindenmi oldu bende hala gelisme yok
Aşılama ile kaldım canım mersin üniversitesine gittim gürkan yazıcı doktorum ... senin kaç yumurtan oluyordu bende 12 tane çıkıyordu 3 4 tane dolleniyordu ilerlemiyordu

Aşılama ile kaldım canım mersin üniversitesine gittim gürkan yazıcı doktorum ... senin kaç yumurtan oluyordu bende 12 tane çıkıyordu 3 4 tane dolleniyordu ilerlemiyordu
canim probleminiz neydi?bizde de dollenme ve kalitesiz embiriyo oluşuyor.sebebsiz gurubundayz.

Bende de ilkinde 6 ikinci denemede 10 yumura ama 3 4 tane olgun cikiyo hep 2 gun 2 tane kaldi 3 gun bozuluyo.ikinci denemede 5 gune zor bi hal bi tane gitti oda kotu kalite dediler.

Ben iki denemeden sonra biraktim baska yerde denicekken kaan hocayi bulduk ankarada ona gittik esime detayli testler yapildi sayisi cok iyi ama canli sperm %4 cikti hoca tup bebekte sperm seciliyo sorun olmaz ama normal yoldan gebelik inkansiz dedi simdi ilac kullaniyo esim .sebepsizdi bizimde arastirinca bu cikti

canim probleminiz neydi?bizde de dollenme ve kalitesiz embiriyo oluşuyor.sebebsiz gurubundayz.
bizde sıkıntı ben yarım rahimim ymurta kalitesiz denildi 3.tüp bebekte döllenme sayım azdı 12 yumurta olgun diyelim 3 4 tane döllendi ilerlemedi en son tedavimde 7 yumurta 5 olgun 2 döllenen vardı biri 5.ci güne gitti ama ilerlemedi diye transfer iptal edildi .. aşılama oldunuz mu ...

Bende de ilkinde 6 ikinci denemede 10 yumura ama 3 4 tane olgun cikiyo hep 2 gun 2 tane kaldi 3 gun bozuluyo.ikinci denemede 5 gune zor bi hal bi tane gitti oda kotu kalite dediler.
bende olgun sayısı iyiydi 17 den genelde 12 olgun çıktı en son 7 5 olgun çıktı 5.ci güne 1 tane gitti gerileme olduğu için transfer etmediler ...

kızlar nacizane tavsiyem kilonuz varsa verin aslında şöyle vücut yağ oranınızı düşürün yağdan kilo verin günde 3 lt su için kahve çay azaltın düzenli dengeli beslenin yumurta kalitesini bozan gıdalar var şeker gibi meyveden alın şekeri et süt balık sebzeyi dengeli tüketin tavuk hormonlu olduğu için sıfıra indirin kepek ekmeği mısır kaliteyi düşürüyor yürüyüş spor yapın ben en son tedavimi ocakta gördüm şubatta kilo vermeye karar verdim 9 kilo kadar verdim en önemlisi kaliteyi arttıran gıdalar tükettim keten tohumu gibi doktorlar bunlara pek inanmıyor ya da bana öylesi denk geldi

bizde sıkıntı ben yarım rahimim ymurta kalitesiz denildi 3.tüp bebekte döllenme sayım azdı 12 yumurta olgun diyelim 3 4 tane döllendi ilerlemedi en son tedavimde 7 yumurta 5 olgun 2 döllenen vardı biri 5.ci güne gitti ama ilerlemedi diye transfer iptal edildi .. aşılama oldunuz mu ...

bende olgun sayısı iyiydi 17 den genelde 12 olgun çıktı en son 7 5 olgun çıktı 5.ci güne 1 tane gitti gerileme olduğu için transfer etmediler ...
Ben bi kere asilama oldum ayni yerdede 2 tup denedik.farkli yerde hic denemedik.ama 4 seneye yakin hic gebelik olmadi benim.sen yine kalmissin

Ben bi kere asilama oldum ayni yerdede 2 tup denedik.farkli yerde hic denemedik.ama 4 seneye yakin hic gebelik olmadi benim.sen yine kalmissin
yukarda yazdıklarımı yaptım birde psikolojik destek aldım bana göre doktorların çoğu olmayacağını beynimize yerleştiriyorlar

Back
X