- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
onu da kullndım ben ama düzenli kullanmadım aşılmadan önce hayıt tohumundan çay yapıp içiyordum .. ne zaman düşünüyorsunuz tedaviAynen bende arisutu kullaniyorum suanda ocak gibi farkli bir merkezde denicez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu da kullndım ben ama düzenli kullanmadım aşılmadan önce hayıt tohumundan çay yapıp içiyordum .. ne zaman düşünüyorsunuz tedaviAynen bende arisutu kullaniyorum suanda ocak gibi farkli bir merkezde denicez
Simdi esim tedavi oluyo canliligi artirmak amaci doktorun 3 yada 6 ay dedi daha 1 ay oldu kullanali ilaclari tedavi bitince baslicaz iste ocak olmadi mart ayi.onu da kullndım ben ama düzenli kullanmadım aşılmadan önce hayıt tohumundan çay yapıp içiyordum .. ne zaman düşünüyorsunuz tedavi
hayırlısı olsun canımSimdi esim tedavi oluyo canliligi artirmak amaci doktorun 3 yada 6 ay dedi daha 1 ay oldu kullanali ilaclari tedavi bitince baslicaz iste ocak olmadi mart ayi.
yok aşılama yapmadım.iki defa tup yaptık ikisinde de transfere gidemedik.malesef.bizde sıkıntı ben yarım rahimim ymurta kalitesiz denildi 3.tüp bebekte döllenme sayım azdı 12 yumurta olgun diyelim 3 4 tane döllendi ilerlemedi en son tedavimde 7 yumurta 5 olgun 2 döllenen vardı biri 5.ci güne gitti ama ilerlemedi diye transfer iptal edildi .. aşılama oldunuz mu ...
bende olgun sayısı iyiydi 17 den genelde 12 olgun çıktı en son 7 5 olgun çıktı 5.ci güne 1 tane gitti gerileme olduğu için transfer etmediler ...
Aşılama da deneseydin raporlu 300 küsur tl bende tüpte olmadı Aşılama da oldu şaşırdıkyok aşılama yapmadım.iki defa tup yaptık ikisinde de transfere gidemedik.malesef.
nasıl yani? bizde dollenme ve bölünme problemi var. (tupte) olmadıysa asilamada nasil olucak ki?Aşılama da deneseydin raporlu 300 küsur tl bende tüpte olmadı Aşılama da oldu şaşırdık
Aci kavunun kendisini bulabilirsen daha iyi. Netten bakarsan hatirlarsin yol kenarlarinda oluyor. Sinuzitleri acnak icinde kullaniliyor. Bunu bizzat bana bir doktor onerdi. Oda reglin hemen oncesinde yada hemen sonrasinda tampona batirip bekletiyosun. Sonra uzerinde akintiyida goruyosun zaten.
ne gibi bir şey hatrında oln ne ?nezaman görürsün bilmiyorum ama bu forumda yumurta arttırımı için birşeyler yazmışsın ama bulamadım ,
hatırlıyorsan paylaşabilirmisin canım,
ne gibi bir şey hatrında oln ne ?
umarım görürde yazarcanım bir kaç sayfa önce yazmış amh baktırmış onca düşükmüş sonra yükselmiş falan ,
dr lar yükselmez diyor yaa amh için
benım yaptıklarımı açıklasınlar ozaman falan yazmış ,
canım bir kaç sayfa önce yazmış amh baktırmış onca düşükmüş sonra yükselmiş falan ,
dr lar yükselmez diyor yaa amh için
benım yaptıklarımı açıklasınlar ozaman falan yazmış ,
el yapımı harnup pekmezide öneririm . kalsiyum kaynağı yumurta kalitesini arttırıyor . ayrıca mısır ve kepekli ekmek kaliteyi bozuyor tüketimini azaltabilirisiniz . F flower worldMerhaba konu takibimde olduğu için yazdığınızı gördüm . Arkadaşın kullandığı nedir bilmiyorum ama benim denediğim ve olumlu sonuç aldığım bir kaç şeyi yazmak istedim .
Yumurta kalitesini arttırmak için vitamin olarak omepa q10 kullandım bir kaç dr ve embriyolog tavsiyesi ile . Birde doğal olarak kullandığım saf arı sütü buldum güvenilir bir yerden . Bal polen karışımına ekledim arı sütünü de her sabah bir tatlı kaşığı içtim . Bir ay düzenli kullandım ve aynı anda testeredişli aslan pençesi çayı içtim .
Bir ay sonunda 1.41 olan amh 1.86 olmuştu . Testi aynı yerde yaptırdım özellikle . Tabi ki her bünye farklıdır herkese etki eder mi bilemiyorum .
Ama arı sütünün kaliteyi arttırdığı söyleniyor . En azından zararı yok . Geçmiş olsun inşallah .
Merhaba konu takibimde olduğu için yazdığınızı gördüm . Arkadaşın kullandığı nedir bilmiyorum ama benim denediğim ve olumlu sonuç aldığım bir kaç şeyi yazmak istedim .
Yumurta kalitesini arttırmak için vitamin olarak omepa q10 kullandım bir kaç dr ve embriyolog tavsiyesi ile . Birde doğal olarak kullandığım saf arı sütü buldum güvenilir bir yerden . Bal polen karışımına ekledim arı sütünü de her sabah bir tatlı kaşığı içtim . Bir ay düzenli kullandım ve aynı anda testeredişli aslan pençesi çayı içtim .
Bir ay sonunda 1.41 olan amh 1.86 olmuştu . Testi aynı yerde yaptırdım özellikle . Tabi ki her bünye farklıdır herkese etki eder mi bilemiyorum .
Ama arı sütünün kaliteyi arttırdığı söyleniyor . En azından zararı yok . Geçmiş olsun inşallah .
el yapımı harnup pekmezide öneririm . kalsiyum kaynağı yumurta kalitesini arttırıyor . ayrıca mısır ve kepekli ekmek kaliteyi bozuyor tüketimini azaltabilirisiniz . F flower world
yok canım antepte tüp bebek denedık o da olmadı , şuan sadece allaha bıraktım , o da daha nasip etmedi ,F flower world sen adana başkantte mi tedavi oldun
adana başkent topiğinde yazmışsın bir dönem 2016 yılında bende de kalitesizlik varmış ama geçen ay kürtaj oldum doktoruma sordum bunu yumurta sayımı sordu direk 12 olgun çıkıyordu dedim kalitesiz diyemeyiz dedi . hayıt tohumu çayı kullanmanı öneririm omepa q10 , inofolic combi , fazla kilo varsa onları ver düzenli yürüyüş yap. tabi durumunu bilmiyorum tam olarakbal polen karışımı bende kullandım bır boş gebelık geçirdim sonrada kısmet olmadı , çaresizlik çok zor ,yaşta geçiyor , ve kızım kardeş istiyor ve ben hiç birşey yapamıyorum .
yok canım antepte tüp bebek denedık o da olmadı , şuan sadece allaha bıraktım , o da daha nasip etmedi ,
adana başkent topiğinde yazmışsın bir dönem 2016 yılında bende de kalitesizlik varmış ama geçen ay kürtaj oldum doktoruma sordum bunu yumurta sayımı sordu direk 12 olgun çıkıyordu dedim kalitesiz diyemeyiz dedi . hayıt tohumu çayı kullanmanı öneririm omepa q10 , inofolic combi , fazla kilo varsa onları ver düzenli yürüyüş yap. tabi durumunu bilmiyorum tam olarak
dogrudur yazmış olabilirim canım ,
bu ay fsh 11,8 çıktı onun için hayt otu başlayacam , biosteron içiyorum , bu haftasonuda polen bal yaptıracam ,
artık ümidim kalmadı ama bilmiyorum artık
kepekli ekmek kesin bozuyor mu.nerde okudunuz.el yapımı harnup pekmezide öneririm . kalsiyum kaynağı yumurta kalitesini arttırıyor . ayrıca mısır ve kepekli ekmek kaliteyi bozuyor tüketimini azaltabilirisiniz . F flower world