Tüpler acık ama bebek yok?

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Slm bugun rahim filmi cektirdm cok şükür tüpler acıkmş ama bebegm olmuyodu bde pko var bende rahm filmyle acılablr mi ki tüpler? Eşimde de bende de sıkıntı yok ama niye olmuyo anlamıyorum rahim flmnden sonra gebe kalan var mı?

sikma canini canim seni cok iyi anliyorum ama yapicak bir sey yok allah nezaman kısmet ederse ozaman bak en azindan esinde sikinti yok. bende 1yilli gecti hala gebe kalamadim bide esimde sikinti var. bide bir sey pko oldugun nasil anlasildi altan muayene ilemi

sikma canini canim seni cok iyi anliyorum ama yapicak bir sey yok allah nezaman kısmet ederse ozaman bak en azindan esinde sikinti yok. bende 1yilli gecti hala gebe kalamadim bide esimde sikinti var. bide bir sey pko oldugun nasil anlasildi altan muayene ilemi
Evet alttan muayeneyle doktorum soyledi pko var dedi biraz kilo ver daha ileriye alırsın gebelik şaansnı dedi bugun film cektirirken kesin kapalı diodum kendmi oyle ayarladm ona gore gttm ama acık oldugunu ogrendgmdr cok mutlu oldum hep sorun bende sanıyodum

allah buyuk dua edicez canim ne yapalim allah ne zaman kismet ederse o zaman bebegimiz olur

allah buyuk dua edicez canim ne yapalim allah ne zaman kismet ederse o zaman bebegimiz olur
Amin inş cnm bide benm merak ettgm bsey var bilgn varsa yazar msn? 24 haziranda adet gordum en son duzensiz zaten adetlerim pko var bde bnde gebe değilm kesin bugun rahim filmide cekldi smdi ben adet olmadım hamile kalma sansm var mı?

Back
X