Tüpler bağlı ama rahimde sıvı oluşuyor neden??? Acilll

Merhabalar bende benzer süreçten geçtim. Laparoskopi oldum tuplerin biri alındı diğer kist kapliymis temizlendi. Ondan sonra bir daha su birikmesi olmadı. Şu an ikinci ttansferimdeyim hatta ilki tutundu ama kimyasal oldu maalesef.
Sizindemi rahimde su oluşuyordu yoksa tüptemi . Tüplerdeki su, tüpünüzün alındmasıyla birlikte tekrar etmez ama benimki hidrosalpenks varsol tüpümde sağ tüpümün durumu laporoskopide belli olucak Rahim içerisinde su oluşmaktadır bundanmı kaynaklı olduğu ameliyattan sonra belli olucak sanırım

Sizindemi rahimde su oluşuyordu yoksa tüptemi . Tüplerdeki su, tüpünüzün alındmasıyla birlikte tekrar etmez ama benimki hidrosalpenks varsol tüpümde sağ tüpümün durumu laporoskopide belli olucak Rahim içerisinde su oluşmaktadır bundanmı kaynaklı olduğu ameliyattan sonra belli olucak sanırım
Bende tuplerde sıvı birikmesi vardi ve oradan rahime siziyordu. Ankaradaysaniz doktorumu önerebilirim hem histeroskopi oldum hemde laparoskopi

Bende tuplerde sıvı birikmesi vardi ve oradan rahime siziyordu. Ankaradaysaniz doktorumu önerebilirim hem histeroskopi oldum hemde laparoskopi
Paylaşırsanız çok sevinirim tabiki cumartesi ankaraya geliyorum recai pabuccu ve hakan yaralı ile görüşücem eğer siz memenunsanız sizin dr görüşebilirim birde yenimi oldu operasyonlarınız

Merhaba kızlar sanırım aynı sorunla yaşıyoruz. 2 yıldır asla gebe kalamadım 2 ameliyat geçmişim var sol yumurta da çikolata kisti var en sonun da profla görüştüm bana tüplerde sıvı var dedi kisti alıp tüplerimı bağlıcakmş ama ben kistli olanı bağlamasını istiyorum tek tüple de kalırım bu mümkün mü ikisini de bağlatmak istemiyorıum. Sıvı temizlenince laporoskopi ile tekrarlar mı
Rozalin eğer tüplerde su var ise birini kapatmak çözüm değil arkadaşım o zamanda tüp bebekte başarısızlık oluşuyor

Back
X