tüplerde genişleme

Onlyyou1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
16
6
86
Slm kızlar benim tüplerimde genişleme varmış antibiyotik kullanıyorum şuan ve ağrıdan duramıyorum 2 ay önce kordonu birbirine bağlı bir iç bir dış gebelik yaşadım rahimdeki bebek öldü dışarıdakinide dr ilaçla eritti. Adet kanamalarım 2 aydır düzenli ikinci adet kanamam aşırı ağrılı olunca dr gittim dr sağ tüpünde genişleme var antibiyotik kullanacaksın tedavisi yok tüpünü almamız gerekebilir dedi soğan suyu kürü işe yararmı yardım edin lütfen

selam, bende ayni dert var ama bana doktor 6 ay icinde geçer dedi, yani antibiyotikten bahs etmedi
birazdan yine gidecem bakalim durum ne

Geçmiş olsun sanada canım 6 ay içinde kendi kendine mi geçer dedi
Dr aşırı enfeksiyon var bende Crp 43 çıktı

Geçmiş olsun sanada canım 6 ay içinde kendi kendine mi geçer dedi
Dr aşırı enfeksiyon var bende Crp 43 çıktı

canim ben dün doktora gittim ve cok sukur birsey yok dedi, tüp genis görünmüyor dedi
ben 6 ay duyunca korkmustum ama 3 hafta icinde gecti cok sukur ve antibiyotik kullanmadim, hic birsey yapmadim gecmesi icin, bol bol dinlendim sadece ve hic agir birsey kaldirmadim
insallah seninde gecer ve enfeksiyondanda bir an once kurtulursun

Ayyy canım çok sevindim senin adına allahım bir daha yaşatmasın. Benim ağrılarım devam ediyor ama çok şiddetli değil antibiyotiğe devam ediyorum aklım takılıyor sürekli tüpü almamız gerekebilir demişti dr insan ister istemez üzülüyor allahım hepimizin yardımcısı olsun

İbrahim Saraçoğlu nun soğan suyu kürü tüplerdeki tıkanıklık için kullanılıyormuş dün başladım sadece sabahları aç karnına içiyorum yanlış bişey yapmaktan da korkuyor insan
Soğan suyu kullanan var mı

İbrahim Saraçoğlu nun soğan suyu kürü tüplerdeki tıkanıklık için kullanılıyormuş dün başladım sadece sabahları aç karnına içiyorum yanlış bişey yapmaktan da korkuyor insan
Soğan suyu kullanan var mı

Ben daha once denedim ama kist icindi, ben vucudumun once kendi dengesini bulmasi icin beklicem biraz, sonra tekrar sogan kuru yapacam. Ilk kez yaptigimda hic sorun olmadi k.rengi akinti disinda

Soğan suyu kürüm bitti ağrılarımda ciddi azalma var tahlil yaptırdım enfeksiyon iyice düşmüş. Soğan suyunun etkisi çok iyi geldi. Allah herkese şifa versin isteyen herkese bebek versin inşallahhh....

canim antibiyotik kullanmaya devam ettinmi peki, belki hem sogan hem antibiyotik enfeksiyonu azaltti
ben gecen yine gittim doktora ufff yine az da olsa biraz ödem var gibi gorunuyo dedi, sonra iyice bakti hmmm var dedi cok moral bozucu
bende brokoli kuru yapacam adetim bitsin sonrada sogan, insallah ise yarar

Back
X